上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶: 第一次三人二足 (全篇完)

收藏  |  訂閱
163  24.3k

引用:
原帖由 bae146 於 2008-12-11 11:35 PM 發表 查看引用來源

妳賫舊事 ,對我呢講係大事 .
甘你又有沒dd大事想講吓.........................

引用:
原帖由 bae146 於 2008-12-11 11:35 PM 發表 查看引用來源

妳賫舊事 ,對我呢講係大事 .
我既舊事點會係你既大事?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 11:43 PM 發表 查看引用來源

hello....:smile_13: :smile_13:

support :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 11:43 PM 發表 查看引用來源

妳賫post 好睇過電視 ,每晚睇完至睡倒 , 咁妳話大唔大件事 .

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-12-11 11:41 PM 發表 查看引用來源
甘你又有沒dd大事想講𠗐.........................
有 , 打排球 , 行山 ,食齋 ,剪髮 ,打野戰 ,郊遊 ,影相 ......

回覆 132# 的帖子

妳唔洗返ヱ咩:smile_41:

有冇佢facekook,请c兄pm俾我:smile_13:

[轉貼] Apple Daily

【 本 報 訊 】 年 輕 女 客 戶 助 理 應 邀 出 席 友 人 的 生 日 派 對 時 醉 酒 , 遭 友 人 聯 同 當 晚 初 相 識 的 一 對 表 兄 弟 , 帶 往 時 鐘 酒 店 輪 姦 及 拍 下 性 交 片 段 。 案 中 一 對 「 襟 兄 弟 」 被 裁 定 強 姦 罪 成 , 高 院 法 官 昨 指 斥 兩 被 告 , 輪 流 侵 犯 女 事 主 , 除 要 求 她 口 交 , 更 各 自 用 手 機拍 攝 , 情 況 甚 淫 褻 , 遂 判 囚 6 年 半 。

三人二足唔易做:smile_27: .

引用:
原帖由 on99hkman 於 2008-12-12 01:47 PM 發表 查看引用來源
【 本 報 訊 】 年 輕 女 客 戶 助 理 應 邀 出 席 友 人 的 生 日 派 對 時 醉 酒 , 遭 友 人 聯 同 當 晚 初 相 識 的 一 對 表 兄 弟 , 帶 往 時 鐘 酒 店 輪 姦 及 拍 下 性 交 片 段 。 案 中 一 對 「 襟 兄 ...
但果次我識到既係親兄弟黎喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆