上一頁下一頁
發新話題

本人一個朋友因為係內地夜遊迷上三陪女走上不歸路(真人真事分享)

收藏  |  訂閱
145  12.4k

希望佢冇事啦:smile_38:

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2008-9-12 01:53 PM 發表 查看引用來源
希望佢冇事啦:smile_38:
己經失去聯絡嗱:smile_24:

唉, 一個賭字. 害死好多人. 好似唔關條女事

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-9-9 01:09 PM 發表 查看引用來源
本人一個朋友因為係內地夜遊迷上三陪女走上不歸路:smile_39: ,這個朋友本來係一個充滿前途,銷售技巧良好的地產代理,經常有大額成交,而且外形吾錯,這個朋友曾經同本人到常平夜遊,後來結識左一名卡啦ok三陪,這個三陪的 ...
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
回頭是岸阿彌陀佛善哉善哉

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-9-9 01:09 PM 發表 查看引用來源
本人一個朋友因為係內地夜遊迷上三陪女走上不歸路:smile_39: ,這個朋友本來係一個充滿前途,銷售技巧良好的地產代理,經常有大額成交,而且外形吾錯,這個朋友曾經同本人到常平夜遊,後來結識左一名卡啦ok三陪,這個三陪的 ...
可以解决嘅,叫佢 pm我

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-12 14:59 發表 查看引用來源
你做大耳窿嘅:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-12 02:59 PM 發表 查看引用來源

有心啦 己經失去聯絡嗱:smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-12 03:22 PM 發表 查看引用來源

你做大耳窿嘅:smile_14: :smile_14:
你以為E家D大耳窿好易做:smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-12 15:58 發表 查看引用來源

你以為E家D大耳窿好易做:smile_45:  
師兄不如掌管冰皮月餅啦:smile_35:

支持下天魔兄先!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆