上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.2k

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-7-15 08:21 PM 發表 查看引用來源
E~ Miss me ma??
Yes miss you.  Didnt hear from you for a while

回覆 1323# 的帖子

OMG.. u r fuxking hot...
u have awesome figure!
搞到我諗番以前澳洲生活, 係果時我生活都好淫...

share more plz..  sexy..
開始冷啦wor melb. take care

引用:
原帖由 tedming 於 15/7/2015 10:54 PM 發表 查看引用來源
如果你在Stdney 就好啦

E~如果你在Melbourne 就好啦

好想係花園同你大大力同你做!

very good

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-7-15 08:21 PM 發表 查看引用來源
E~ Miss me ma??
miss you so much
when have update?

引用:
原帖由 simpson0105 於 16/7/2015 11:56 PM 發表 查看引用來源
OMG.. u r fuxking hot...
u have awesome figure!
搞到我諗番以前澳洲生活, 係果時我生活都好淫...

share more plz..  sexy..
開始冷啦wor melb. take care
heee....How 淫.????

回覆 1338# 的帖子

咩都唔著走出花園收衫。
有時,sp housemate 訓左,我會靜靜雞走去sp housemate 房,潛入佢張床, 黎個深夜突襲,完全係強姦夏天大家都係屋企著好少,成日好易開戰,成屋周圍做,
開住門做,其他人都知到
你知果邊幾靜呀啦,D拍指下,呻吟大到。。。同frd 落完pub ,大家都醉醉地,完全咩都唔理,同d frd瘋狂做愛,完全係男性的獸性,禁住D女黎做,超瘋狂。係車到做,d 呻吟echo 大到,
office 又有,上山做又有。。
佢有時又會未天光走黎騎醒我。

番香港好少機會玩啦。。唉。。

超掛住你啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆