上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.4k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-28 15:00 發表 查看引用來源

知你底屌..高影啦...:smile_44:
上下都好忙...
真係好繁忙...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 15:50 發表 查看引用來源

真, 我都好鐘意後入佢; 諗返個次對住條大道後入佢, 真係幾享受.
等到可以屌時..帶阿嫂返去案件重組:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 02:18 PM 發表 查看引用來源

我好低調架勒, 標題都冇講:smile_44::smile_46:
咁要睇下其他人有無緣份睇到

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-28 09:09 AM 發表 查看引用來源

唔訓做咩啊..你想有咩搞啊...:smile_30:
梗係有野搞, 不過都係以前既事:smile_44:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 01:28 PM 發表 查看引用來源

老豆keep住型仔D, 第時個女睇返相, 或者送佢返放學, 應該會驕傲D
過多幾多年就唔後生?
阿老豆, 你可以有幾型呀?
係呀 變老啦 開心啦 滿意啦:smile_45:

btw 早兩日諗住打文啦 打到一半喊到xyz!@#$%^&*, 幾時先打得完...:smile_42:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 01:46 PM 發表 查看引用來源
又到月尾, 就快Payday, 有少少興奮(性), 不過老婆岩岩生完未咁快可以行埋, 唯有睇片幻想(性)下...
特此Cap圖一張出福利, 祝各位出糧手鬆有得去happy(食餐勁):smile_47:

https://drive.google.com/open?id=0B7jTg ...
我都好懷念準時既PAYDAY:'):'):')
點解而家公司唔係架:'):'):')

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-28 15:54 發表 查看引用來源

等到可以屌時..帶阿嫂返去案件重組:smile_30:
冇啦, 個時兩丁友就得者, 唔通帶埋兩件去咩...:smile_45:
都唔知幾時再有下次了...:smile_39:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-28 15:54 發表 查看引用來源

咁要睇下其他人有無緣份睇到
比你有緣睇到
唔知我同你又有冇緣...
...
...
...
知道你同Coco妹係咪識得?:smile_41:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-28 16:00 發表 查看引用來源

阿老豆, 你可以有幾型呀?
係呀 變老啦 開心啦 滿意啦:smile_45:

btw 早兩日諗住打文啦 打到一半喊到xyz!@#$%^&*, 幾時先打得完...:smile_42:
要係你老之前會下靚女滴水豬, 留返個美好回憶呀嘛, 所以問下deadline者:smile_30:

到而家都仲可以喊到fi li flat let, 睇來, 都仲未係好放得低...:smile_39:
加油呀豬!

(出住J圖先都得架...:smile_04

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-28 16:48 發表 查看引用來源

要係你老之前會下靚女滴水豬, 留返個美好回憶呀嘛, 所以問下deadline者:smile_30:

到而家都仲可以喊到fi li flat let, 睇來, 都仲未係好放得低...:smile_39:
加油呀豬!

(出住J圖先都得架...:smil ...
支持出J圖先..:smile_30::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆