上一頁下一頁
發新話題

我第一次肛交

收藏  |  訂閱
299  39.3k

引用:
原帖由 milo99 於 2009-2-28 01:36 PM 發表 查看引用來源
最近看見好多人討論肛交, 我都想分享下我的睇法. 我明白好多女仔都話不會試, 因為覺得會很痛或者不幹淨所以點都唔會試. 但是我想話我第一次係幾年前係美國讀大學時. 可能係外國所以大家都開放D. 幾多個女仔朋友都話試 ...
肛交美人:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-3-1 08:32 PM 發表 查看引用來源
屎眼搞得多。。會賴屎喎。。我都好少搞。。。。
i had my ass fucked A LOT of times already ... and i never 賴屎 ... so i think it's fine

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-3-1 06:48 PM 發表 查看引用來源
\

yes...but weird thing is attractive
so i AM weird!!!! :')

我都想同你試下..ok??p.m 我好冇??

我覺得肛交要睇對手,最緊要大家都like, 噤做起上離都high d.

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-28 02:00 PM 發表 查看引用來源

電髮 d 藥水接受吾到  :smile_27: :smile_27:
但如果有 心怡 髮型, 帥父好手藝
您會好 enjoy.:smile_13: :smile_13:
大個女先會 體檢倒
講得幾好,我想试你

其實我好想問,如果成日肛交係咪好似d人講會瀨屎架?????
我都好想同女友玩下,但有d驚對佢有唔好嘅影響!!!!!!

引用:
原帖由 milo99 於 2009-3-2 12:42 AM 發表

so i AM weird!!!! :')
diamond is  weird...so

引用:
原帖由 3388a 於 2009-3-2 12:16 PM 發表 查看引用來源
講得幾好,我想�你
兄弟, 我係仔 , 只同女玩 ....

引用:
原帖由 PCON99 於 2009-3-2 12:45 PM 發表 查看引用來源
其實我好想問,如果成日肛交係咪好似d人講會瀨屎架?????
我都好想同女友玩下,但有d驚對佢有唔好賫影響!!!!!!
個西容易鬆過 個 c 眼 la
條糞點都大個條 9 la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆