上一頁下一頁
發新話題

軍服

收藏  |  訂閱
205  22.3k

呢度重有人喎,大家好!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 02:08 AM 發表 查看引用來源

我專登唔打燈影, 好似露左點,都係刪左佢先
今晚破例將張相post去貼圖區,果度咁多人貼相我唔會係好起眼一個既

haha 我有keep住做運動既

我唔係做gym,不過有游水打波
哦, 咁就ok啦... keep住好呀, 個performance同體能好重要.. kekeke.... 多謝你張相先, 要你破例show比我睇真係唔好意思, 不過又想繼續有相睇喎... kekeke...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 02:08 AM 發表 查看引用來源

haha 我有keep住做運動既

有冇試過一排無做運動?

d肉會好明顯無咁結實

我訓喇... 88
再一次多謝你d相先, 你對燈真係好靚好誘人...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 02:09 AM 發表 查看引用來源

咁你都記得
記唔記得我打開邊個位先
好似除手

引用:

我專登唔打燈影, 好似露左點,都係刪左佢先
今晚破例將張相post去貼圖區,果度咁多人貼相我唔會係好起眼一個既

angela~~你今晚真好人~~~~咁益我地~~~
可唔可以破例貼埋你簽名檔右邊果張~~~

引用:
原帖由 kwan_rm23 於 2008-12-11 02:11 AM 發表 查看引用來源

有冇試過一排無做運動?

d肉會好明顯無咁結實
無咁結實又唔覺,不過無做運動果排個人好易倦同唔夠精神咁囉
平時訓好少都得,但冇做開運動果排就訓極都唔夠

d人多數留意你對燈

但係其實你下巴都好性感 :smile_40:

angela幾時開始放長假ar?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 02:24 AM 發表 查看引用來源

無咁結實又唔覺,不過無做運動果排個人好易倦同唔夠精神咁囉
平時訓好少都得,但冇做開運動果排就訓極都唔夠
喺第7頁睇到妳幅相~~~~㊣㊣㊣:smile_47: :smile_47: :smile_47:

我相信边個做妳條仔短幾年命都制吖..........哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆