上一頁下一頁
發新話題

★★★★★930(再修改為1011)因天氣惡劣 鏡頭前無色情【以酒會友】請參考193#

收藏  |  訂閱
261  8.9k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-19 01:46 PM 發表 查看引用來源
我代joe鮑
誠意邀請
ch_latour
Thank you 費Sir:代joe鮑誠意邀請 ch_latour

現奉夜遊次@約定委員會命:代joe鮑誠意邀請ch_latour

確認報名
1)joe鮑

2)濟癲
3)頂李個費2008(一男两女)
4)startyeung
5)Moussa
6)ch_latour(有待回覆)

確認報名後不出席者,
即日起媾唔到女,行房前起唔到頭

並遭強烈遣責

終於變綠:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 03:42 PM 發表 查看引用來源
終於變綠:smile_44: :smile_44:  

點解會變綠:smile_13:有咩用:smile_41:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-19 04:05 PM 發表 查看引用來源

點解會變綠:smile_13:有咩用:smile_41:
個頭变綠,多D人睇到:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-19 04:44 PM 發表 查看引用來源

個頭变綠,多D人睇到:smile_30:  

不如變七彩:smile_30:仲多人睇啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-19 04:50 PM 發表 查看引用來源

不如變七彩:smile_30:仲多人睇啦:smile_30::smile_30:
你同版主講 lor,叫佢今晚打邊爐
(Post heading变綠)

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 02:39 PM 發表 查看引用來源
確認報名
1)joe鮑
2)濟癲
3)頂李個費2008(一男两女)
4)startyeung
5)Moussa
6)ch_latour(有待回覆)

確認報名後不出席者,
即日起媾唔到女,行房前起唔到頭
並遭強烈遣責
有5-6個人join....都ok喎:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-18 11:41 AM 發表 查看引用來源

你冇怪我就好啦, 不過版主都冇扣你分. 可能知你係邊個呱 耳聽未為假呀 灌水同用新手account開團係兩回事, 唔明你點解咁講. 小圈子出團帖都冇違規呀, 只不過唔好係愚弄網友就冇問題啦. 可能因為你冇寫清楚點 ...
两樣都唔似

唔知大佬俾唔俾我去呢,我都想去,不過 30/9 梁美芳.... :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆