上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【123】

收藏  |  訂閱
737  3.8k

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-26 09:21 AM 發表 查看引用來源

搵食艱難~做多份PT~應徵緊天氣先生~~~
你一定準................隔日報啦

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-2-26 09:25 AM 發表 查看引用來源

鑽石老首早,我非生而知之者 :smile_38: :smile_38:  
鑽石校長....唔好挖苦我啦...........

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-25 17:21 發表

搵食艱難~做多份PT~應徵緊天氣先生~~~
你講開﹐ 去 Wiki 抄先知﹐  原來天氣先生都有段故    

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%A4%A9%E6%B0%A3%E5%85%88%E7%94%9F

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-2-26 09:34 AM 發表 查看引用來源

你講開﹐ 去 Wiki 抄先知﹐  原來天氣先生都有段故    

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%A4%A9%E6%B0%A3%E5%85%88%E7%94%9F
有無天氣師奶

今日天氣大至天陰, 多雲, 有零散微雨..........:smile_38:
報告原畢

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-26 05:23 AM 發表 查看引用來源
早晨,在清新東風下向你問好。
你好呀
早晨.................

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-26 09:48 AM 發表 查看引用來源

你好呀
早晨.................
會長~早晨~~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-26 09:26 AM 發表 查看引用來源
鑽石校長....唔好挖苦我啦...........
無挖苦到鑽石老首呀 ~ :smile_38: :smile_38:

morning everybody........

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-26 09:50 AM 發表 查看引用來源

會長~早晨~~~:smile_38: :smile_38:
早晨呀.......................:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆