上一頁下一頁
發新話題

食早餐 (秋郊遊記三集)

收藏  |  訂閱
274  36.4k

明天才睇!好眼訓!訓先!

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-12-6 02:11 AM 發表 查看引用來源
angela o既post一定要支持...

我初初仲唸你地會將d早餐放上身上食....

如果d賊遇到你情況真係不堪設想......
唔會有事既,果日我地三個人同行,點會不堪設想喎

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 02:07 AM 發表 查看引用來源

最近返上黎好似靜左好多喎,係見幾個小朋友吹水,突然咁少人既?
個D似故仔多D,睇完就算

.因為海嘯掛,無哂衝勁 所以冇哂引!!

你寫post睇完,令到我地有好多幻想空間:smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 04:17 AM 發表 查看引用來源

今日有冇食'晚餐'或者'消夜'ar?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 04:17 AM 發表 查看引用來源

haha..雖然3人同行o者....

如果我係賊...等你地玩到無力先出現...

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-12-6 04:53 AM 發表 查看引用來源

haha..雖然3人同行o者....

如果我係賊...等你地玩到無力先出現...
唔會咁岩既,如果有人睇住,我地一早知道,點走都走唔到
引用:
原帖由 ZONEONE 於 2008-12-6 04:32 AM 發表 查看引用來源

個D似故仔多D,睇完就算

.因為海嘯掛,無哂衝勁 所以冇哂引!!

你寫post睇完,令到我地有好多幻想空間:smile_47:
有d一睇就知係假,似咸古,冇心機睇落去啦
有個故仔講42"腿人事部OL,咁岩前一晚我好早返屋企食飯睇>>><<<畢打自己人,咁岩果集係講班男同事想識個人事部OL囉,唔知係咪巧合呢
其他都係幾個小朋友打情罵俏多既

eden早晨丫, 星期六返緊工?

點解冇晒d 相?

引用:
原帖由 enron 於 2008-12-6 09:58 AM 發表 查看引用來源
點解冇晒d 相?
冇法啦,未問到人邊度可以放sexy相既link
就算有都係upload上去冇得edit返既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 10:01 發表 查看引用來源

冇法啦,未問到人邊度可以放sexy相既link
就算有都係upload上去冇得edit返既
呢排天氣咁凍..
都唔會再去行山?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆