上一頁下一頁
發新話題

★★★★★930(再修改為1011)因天氣惡劣 鏡頭前無色情【以酒會友】請參考193#

收藏  |  訂閱
261  9.0k

引用:
原帖由 敬請自律3 於 2008-9-18 09:08 AM 發表 查看引用來源
我可以參加嗎:smile_38: :smile_38:
網上報名 #1

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-16 13:19 發表 查看引用來源
師兄見諒, 以你嘅資質,要pm才可報名:smile_39:
66#位師兄已答左你
呵呵, 對上嗰次你以一個新手account開團. 你唔可以怪我以為你玩野喎. 睇過有報告出先知道真係有呢個團. 原來係小圈子圍內報名團. 至於#66嗰啲分身打手account, 不理也罷. 祝師兄玩得開心. 等你地玩完返黎再出包膠.

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-18 10:52 AM 發表 查看引用來源

呵呵, 對上嗰次你以一個新手account開團. 你唔可以怪我以為你玩野喎. 睇過有報告出先知道真係有呢個團. 原來係小圈子圍內報名團. 至於#66嗰啲分身打手account, 不理也罷. 祝師兄玩得開心. 等你地 ...
對上嗰次你以一個新手account開團. 你唔可以怪我以為你玩野喎.
我由始至終無怪過dragonor師兄大大,睇完晒版規,灌水要扣分,唯有出此下策

睇過有報告出先知道真係有呢個團.
有時看到亦未必真

原來係小圈子圍內報名團.
如果小圈子,版規已關帖,有D師兄都係第一次互相認識

至於#66嗰啲分身打手account, 不理也罷.
甘佢都啱嘅,我同意,我雖然係新手,我都見好多分身新手玩野,好低能,不過暫時都未知他真正身份

祝師兄玩得開心.
謝謝

等你地玩完返黎再出包膠.
第日再有錯漏請多多指教,但有樣野唔明,人地出D團就好快綠色,我地依果就....

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-18 11:15 發表 查看引用來源
我由始至終無怪過dragonor師兄大大,睇完晒版規,灌水要扣分,唯有出此下策.
有時看到亦未必真.
如果小圈子,版規已關帖,有D師兄都係第一次互相認識.
甘佢都啱嘅,我同意,我雖然係新手,我都見好多分身新手玩野,好低能,不過暫時都未知他真正身份.
謝謝.
第日再有錯漏請多多指教,但有樣野唔明,人地出D團就好快綠色,我地依果就....
你冇怪我就好啦, 不過版主都冇扣你分. 可能知你係邊個呱 耳聽未為假呀 灌水同用新手account開團係兩回事, 唔明你點解咁講. 小圈子出團帖都冇違規呀, 只不過唔好係愚弄網友就冇問題啦. 可能因為你冇寫清楚點報名. 連版主都唔知你係唔係玩野呱. 因為其他新人join團可以點樣俾contact info.你呢. 咁又點算開團呢, 只不過係你自己友去玩嘅告示啫.

聽到都怕

引用:
原帖由 龍隱於 2008-9-18 11:41 AM 發表 查看引用來源

你冇怪我就好啦, 不過版主都冇扣你分. 可能知你係邊個呱 耳聽未為假呀 灌水同用新手account開團係兩回事, 唔明你點解咁講. 小圈子出團帖都冇違規呀, 只不過唔好係愚弄網友就冇問題啦. 可能因為你冇寫清楚點報名. 連版主都唔知你係唔係玩野呱. 因為其他新人join團可以點樣俾contact info.你呢. 咁又點算開團呢, 只不過係你自己友去玩嘅告示啫.
收聲啦,咁多野講,做社工咩,麻煩,點解小圈子你又入嚟吹.

引用:
原帖由 深海大龍撚 於 2008-9-18 12:42 PM 發表 查看引用來源
收聲啦,咁多野講,做社工咩,麻能煩,點解小圈子你又入嚟吹.
你個名好似有抄襲成份喎, 俾咗版權費未呀老友:smile_34:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-13 09:56 AM 發表 查看引用來源
  宗旨:玩時玩,唔想煩,唔想去既杏加橙
      食餐飯,是是但,飲杯酒,朗朗口

死人冧樓無煩憂...
禾姣想去呀:smile_38: ............不過:smile_13: :smile_39:

推上去:smile_04: 推上去:smile_04: :smile_04:

近排真係好多影射人地網名既無聊人:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆