上一頁下一頁
發新話題

新玩意 [請你地入來再摷我....的update]

收藏  |  訂閱
309  116.5k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-9 08:34 AM 發表 查看引用來源

有冇試過被非禮

其實人多中很難不會有身體接觸
如不肯定我不會亂咁猜測
免得冤枉好人

sPICY 姐~ 早啊~ 今日著咩衫返工呢?!

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-1-9 08:16 AM 發表 查看引用來源
早晨!兩位很早wo……

我自己開了新post啦…

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-8 02:11 PM 發表 查看引用來源
琴晚哀老無提起, 其實我都心CC:smile_13:, 追問佢有咩idea各和進度!!!
但都是唔想主動問, 你知啦.... 姨姨在人前是賢妻良母 lei ga ma !!!
人前賢妻良母,人後淫娃蕩婦,咁先至係王道。
正所謂入得廚房,出得廳堂,上得大床

引用:
原帖由 cindy姐 於 2014-1-9 08:58 AM 發表 查看引用來源
其實人多中很難不會有身體接觸
如不肯定我不會亂咁猜測
免得冤枉好人
有冇試過好肯定

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-8 10:30 AM 發表 查看引用來源

因為D相在衰老mobile, 要forward back to me!!!

當晚去dinner 前影 (like my dress ma?)
http://i837.photobucket.com/albums/zz296/clona101/White%20Formal/e1500a33-8417-4485-82b1-35e434ec58b6_zpscc63 ...
真係好掂喎

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-8 10:30 AM 發表 查看引用來源

因為D相在衰老mobile, 要forward back to me!!!

當晚去dinner 前影 (like my dress ma?)
http://i837.photobucket.com/albums/zz296/clona101/White%20Formal/e1500a33-8417-4485-82b1-35e434ec58b6_zpscc63 ...
Sorry,  今早用左黎打飛機。。
出左好多。。。
超正。。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2014-1-9 09:03 AM 發表 查看引用來源

Sorry,  今早用左黎打飛機。。
出左好多。。。
超正。。

其實上個post個d 相。。
次次都會用黎打飛機架

引用:
原帖由 1223.bruce 於 9/1/2014 09:01 AM 發表 查看引用來源

人前賢妻良母,人後淫娃蕩婦,咁先至係王道。
正所謂入得廚房,出得廳堂,上得大床

E~ 好哀ga!!! 知都唔好講出ma

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 06:14 AM 發表 查看引用來源

Cindy妹妹, 隨便用, 姐姐support你!:smile_o12:
咁我可唔可以隨便用妳嘅。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆