上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.3k

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-6-16 06:10 PM 發表 查看引用來源

頂, 我真系得罪甘多人刀5知
我5識佢架喎, 你有冇u仔ac? 幫我叫佢del post啦
:smile_42: 妹妹, 大個女喇.....要學下 considerate 其他人

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-6-16 06:10 PM 發表 查看引用來源

頂, 我真系得罪甘多人刀5知
我5識佢架喎, 你有冇u仔ac? 幫我叫佢del post啦
我唔識佢架..不過昨日見到..咁岩我識得你..又見你係度..先通知聲你

對於妳\你黎講係誇張卦,但對於我係一啲親身既經歷!3p有好多人都接受吾到,好誇張
咁係咪小說情節呢?世界吾係由你去界定咩叫寫實囉,我喜歡露,喜歡咁玩有問題?
吸引版友睇?講我引你?sor我冇得控制咩人睇,但你可以控制自己吾睇架喎,我經歷既嘢好誇張?
只不過係某啲人小見多怪者!
引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-6-16 05:56 PM 發表 查看引用來源
本來我刀幾中意睇你既露出post, 但睇左更新個part, 有d誇張:smile_27:
我刀系中意睇反你開頭個幾part, 比較寫實
冇為吸引板友睇, 變情色小說

系沉悶既大城市, 每個人刀想做d激刺既事
加油

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-16 06:16 PM 發表 查看引用來源
對於妳\你黎講係誇張卦,但對於我係一啲親身既經歷!3p有好多人都接受吾到,好誇張
咁係咪小說情節呢?世界吾係由你去界定咩叫寫實囉,我喜歡露,喜歡咁玩有問題?
吸引版友睇?講我引你?sor我冇得控制咩人 ...
所以 support lor

hihi 愛姐       我see極都揾唔到密碼

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2011-6-16 06:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 妹妹, 大個女喇.....要學下 considerate 其他人
我刀5識佢, 點知做錯咩?

引用:
原帖由 ken9@9 於 2011-6-16 06:12 PM 發表 查看引用來源

我唔識佢架..不過昨日見到..咁岩我識得你..又見你係度..先通知聲你
thz... thz... 甘潛水先, 怕左佢

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-6-16 06:22 PM 發表 查看引用來源

thz... thz... 甘潛水先, 怕左佢
車...大不了咪改過個ac..駛咩潛姐...當買佢怕咪算啦...

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-6-16 06:21 PM 發表 查看引用來源

我刀5識佢, 點知做錯咩?
唔關識唔識既事架麻
同一句說話可以有好多方法表達....慢慢學喇
有時係你講 or 寫之前諗下人地會點睇....咁可能會好 d

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-16 06:16 PM 發表 查看引用來源
吸引版友睇?講我引你?sor我冇得控制咩人 ...
尼個系我既感覺姐, 有d經歷我刀試過, 知道系點樣
當我冇講過啦, sor
最後提醒你, 小心引板有報警撚, 專針對尼類post, 之前我以中招
閃~~ 88

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆