上一頁下一頁
發新話題

鄰居女神床上變淫娃.....p.4玩4P

收藏  |  訂閱
127  38.0k

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-3-24 09:57 PM 發表 查看引用來源
勁wo,做完一次就play 4p,4p 我真係想試下wo,仲要3后1王,正:smile_40: :smile_40: :smile_40:
唔係架
中間做過好多次..:smile_38:

引用:
原帖由 hikit2002 於 2009-3-24 10:04 PM 發表 查看引用來源
16歲有35D,識吹簫 識口爆 識吞精 識自慰 識乳交 仲要係新手出post
阿細路,你玩夠未
引用:
原帖由 rickliuhk 於 2009-3-25 01:22 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=196444087&ptid=9327073][/url]

好假......第1次做,點解會識咁多野呢??????:smile_39:
GEM 17歲都有D啦
咁佢真係D
我識好多女仔15,16個陣都C啦:smile_42:
唔出奇架喎...
佢識咁多野都係係AV學番黎
呢d都係佢講
都可以話其實佢係呃我:smile_39:
未同我做之前已經同好多男人做過所以識:smile_22:
唔可以排除呢個可能性
只係想講
唔信當故事聽我唔會介意:smile_45:

add oil:smile_38:

引用:
原帖由 港討先生 於 2009-3-24 01:57 PM 發表 查看引用來源
我都係玩過1次4P...但係其實真係好'支力'

呢次4P係3后1王...有我女神啦..同佢2個friend...唔好以為個2個friend好索好正..我懷疑女神個陣係特登搵佢地黎襯托自己有幾正1個(叫A)皮膚好黑..樣普通高164到..個波 ...
都幾激呀!!4p我都試過,不過係mmff,mfff就未試過呢!!:smile_38:

How good a AV story....

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-3-25 02:10 PM 發表 查看引用來源

都幾激呀!!4p我都試過,不過係mmff,mfff就未試過呢!!:smile_38:
未試過mmff呀
好玩?:smile_38:

引用:
原帖由 seraph.666 於 2009-3-25 02:53 PM 發表 查看引用來源
How good a AV story....
真架:smile_42:

i like ur experience very much, anymore then lei ?

引用:
原帖由 港討先生 於 2009-3-25 03:26 PM 發表 查看引用來源

未試過mmff呀
好玩?:smile_38:
唔.....都算係一個幾好玩的經歷,尤其視覺的刺激更激!!:smile_38:

向住你自慰!!!!真係好鬼淫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆