上一頁下一頁
發新話題

軍服

收藏  |  訂閱
205  22.3k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 12:26 AM 發表 查看引用來源

我地都係射鈀多咋,war game先會著衫到出面玩
係咪射完鈀再射妳呀...................:smile_35:

應該係英雄拯救人質 , 奪美人遊戲 .

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-26 12:15 AM 發表 查看引用來源
唔知我想法係咪比較特別,中意man d既玩法
見唔少女仔中意同男友仔玩制服誘惑都係扮空姐,護士之類

太女性化既打扮好似唔岩我
去男仔屋企玩有時會帶佢地d球衣,恤衫,大碼tee著,好多女仔都會咁做
如果講究d,我中意 ...
我覺得男仔頭既女仔會玩得放d.. 
我好想同個女仔好似打摔角咁做..會好激ga..(不過我仲未試過)...

引用:
原帖由 hnyl888 於 2008-12-11 12:49 AM 發表 查看引用來源

我覺得男仔頭既女仔會玩得放d.. 
我好想同個女仔好似打摔角咁做..會好激ga..(不過我仲未試過)...
男人點都要man d先令人興奮既
雖然未至於打摔角咁做,男人夠力量先似返個男人

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 01:01 AM 發表 查看引用來源

但係對住妳真係要好大隻..........妳好高 170??

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 01:01 AM 發表 查看引用來源

要慢有慢, 要快有快, 再加少少狂野...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 12:13 AM 發表 查看引用來源

角度問題硓,縮細張圖唔算露點掛

可能你仲young呢

呢句好似係形容嬌小既女仔喎
No ,No ,No ...廟=上半身 , 燈籠 = good pair

引用:

我好想試下制服一個著軍服既女仔~! 個feel 一定好wild!
aiya..如果識到個警花就好la~!

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-11 01:05 AM 發表 查看引用來源

但係對住妳真係要好大隻..........妳好高 170??
yup 170高
引用:
原帖由 bae146 於 2008-12-11 01:10 AM 發表 查看引用來源

No ,No ,No ...廟=上半身 , 燈籠 = good pair
不過我膊頭都幾橫喎,上半身唔算細

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-11 01:16 AM 發表 查看引用來源

yup 170高

不過我膊頭都幾橫喎,上半身唔算細
應該係model figure啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆