上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:31 PM 發表 查看引用來源

唔好騎劫人地個post:smile_38:
講完就算:smile_38:
個post唔係我架:smile_43:
:smile_55::smile_55:咁等你出POST LO

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:43 發表 查看引用來源
老婆陰公D,順產剪左刀,加上傷口又埋得唔靚,要成兩個月先唔痛...
女人肯為男人生個小朋友..真係需要好愛里個男人先得..更何況生兩個..
又要照顧小朋友..又要俾老公搞..滿足老公唔同需求...所以話女人都唔易做..

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 12:41 發表 查看引用來源

其實我覺得pink LIN 易得...潮吹難求:smile_o08:
潮到噴,小弟真係未見識過...
滴水豬得架?我堅想見識下...

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:43 發表 查看引用來源
幸好我平時鐘意飲水:smile_o13::smile_o01:
鐘意飲水好啊...網上傳聞..多飲水既女仔.係易濕.過唔飲水既女仔..
係唔係咁啊.

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:49 PM 發表 查看引用來源

我最多都係搞到對方流出來
窮一生精力修練..都未到噴GE境界
希望豬大C指導一下

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:49 發表 查看引用來源
噴水女..真係可遇不可求..
有時有技巧都未必得...女仔會忍住..唔肯噴

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:31 發表 查看引用來源
唔好騎劫人地個post:smile_38:
講完就算:smile_38:
個post唔係我架:smile_43:
你可以出個POST講第一次噴水..
等我地學下野..睇下搞唔搞到女噴水..

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:44 發表 查看引用來源

邊到係:smile_o04:
PINK LIN我無架:smile_o03:
我無乜威水史架 有都要度下故仔先寫得出:smile_39:
我覺得Pink lin都係錦上添花,胸形同雨雲整體美感緊要D。

即係有威水野啦~

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 12:54 發表 查看引用來源

你可以出個POST講第一次噴水..
等我地學下野..睇下搞唔搞到女噴水..
一齊等滴水豬出噴水池指南。

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:49 PM 發表 查看引用來源

我係有試過比ex搞到噴水既, 但唔係次次得:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆