上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇Part 1至5 (Part 9 已於15/9晚上推出)

收藏  |  訂閱
307  38.4k

支持不机師兄,也是小第的心聲!:smile_27:

引用:
原帖由 zhumuo 於 2009-9-5 22:21 發表 查看引用來源
"我相信她先前說第一日來此場上班是真的 .....:smile_27: "

师兄, 如你相信的话:smile_27: , 即是嫖龄尚浅:smile_30:
如果嫖龄以十年以上計才算專業級的話,我承認我嫖龄尚浅,咁又如何:smile_34:

33D肉彈即時盡現眼前,仲要係細乳雲細PINK的,

:smile_o12: :smile_47:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-5 22:23 發表 查看引用來源

入門初學者
師兄,條女講第一日到此場做我咪信住先,又唔係同佢做人世,懶理真與假,太清醒便投入唔到當時嘅氣氛,你認為呢:smile_41:

引用:
原帖由 crespo 於 2009-9-5 22:59 發表 查看引用來源
thanks part2:smile_38:
又見一位團友入來,感覺真好

引用:
原帖由 不机 於 2009-9-5 22:46 發表 查看引用來源
攬住隻鸡當宝 个个ching好似你禁 光條能豬團咩 柒碌
師兄,我好似第一次見你入來我出嘅報告,唔駛話人柒碌咁串:smile_22:
我有自己玩女嘅原則,就係女對我好,我便以禮相待,
女唔好便玩到散場但唔過夜,反正只是兩百,又攬又揸成晚我覺得什麼都抵番,
況且CP我有後備飯盒:smile_34:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-5 21:56 發表 查看引用來源

好食梗係翻尋味:smile_30:
我會翻尋味,但只是指軍匯個場,但女我很少番食,況且我睇中了另一師兄所選嘅江蘇妹,全程小鳥依人真吸引,加上如果次次番食有排才達到我嘅千人斬目標:smile_30:

雖然現在這段文字不是Part 3,請容我發表一些心底話同大家分享,今次Part 2這段文雖然只打了幾百字,請各位版友體諒我打字慢,而且我是盡力回憶當晚各項細節,用心出文絕對不是交行貨,所以打幾百字都很累人,請各位版友暫時收住貨先唔好插小弟,我保證一有時間不用上班而女友不在身邊會出埋餘下部份。希望會有更多版友入來回帖支持一下,而COPYBOY團長及此團的其他團友特別歡迎入來分享或打聲招呼,你們嘅回應就是我繼續出文嘅動力。雖然我貴精不貴多以致出報告不算太多,看過我以往多篇有關CPDS或廣州嘅數千至數萬字長篇報告的版友都應該知道我強調互動,你善意回帖我盡量都會回應

當然如果有幸此夜遊區版主大人睇到此報告,加多D分比我並入來交流下就係最大嘅鼓勵,每次打長篇報告都只得兩分亦是我一直提不起勁出報告嘅主因之一,我只有一次比版主大人加10分而已,我會不斷改進出報告嘅技巧,希望有朝一日成為【精華】,但願最終夢境成真啦,各位版友就原諒一下小弟心直口快,唔好批評我大想頭就得啦:smile_42:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-6 12:24 AM 發表 查看引用來源

我會翻尋味,但只是指軍匯個場,但女我很少番食,況且我睇中了另一師兄所選嘅江蘇妹,全程小鳥依人真吸引,加上如果次次番食有排才達到我嘅千人斬目標:smile_30:
好有抱負喎

thanks,,君仔報告,,,遲些跟copy走返轉,,:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆