上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶: 第一次三人二足 (全篇完)

收藏  |  訂閱
163  24.3k

舊事回憶: 第一次三人二足 (全篇完)

有人問到,今晚就講啦
件事同過一d netfd講過,但唔係開thread講

幾年前既事啦,果時仲係中環返工
happy friday果晚跟女同事落clubbing,bar遊花園,去過club 9,喜喜邊間就唔太記得啦
果晚識到班男仔我地一齊飲野,我同事搵到野食早我一步走先
班男仔中有兩個男仔好似好好老友,散場後我三個去第二間飲多左陣野,問我想同今晚揀邊個
先知佢地係一齊住,兩個都咁好心大心細唔知揀邊個. 當時未為意就答:上左去先比我慢慢揀啦

兩人,A君:較健碩,B君:較為年青個樣鬼鬼地
我其實唔知揀邊個,咁岩傾得埋上去至算,步行上山就到佢地租屋住地方
當時好夜啦,差唔多成三點,我又醉喎沖涼先就訓係A張床度
B仲問我揀好未啫,我冇理會話比我訓陣先決定,其實心目中已知佢地諗乜
蓋好被訓陣同B講叫佢地沖涼先,不過都明佢地想點,係想兩個都同我做

等左好耐,我以為時間過左好耐,諗住佢地唔會入黎
就有人開門打開被摸我訓左未,原來係A,仲記得佢話唔好諗啦,今晚就一齊happy下啦
酒醉仲未清醒加上訓左陣個人軟晒,我都未有反應就比佢襟係床上狂吻,都冇留意B去左邊,以為佢係另一間房訓緊
A用男上女下好猛烈同我做,到射果一刻先知原來佢冇用套
係驚都未黎切時,A已經反轉我身大力拍一拍我屁股大聲叫B個名,嗌佢入唔入黎玩呀

睇黎佢地玩得幾熟,始終係第一次同時面對兩個男人,點都有d驚唔敢郁,A一邊摸我屁股一邊等B入黎
等左陣B入黎同我撫摸一陣,打開我屁股摸摸再拍一拍
就問我想唔想同A一齊玩,我冇比到回應,只同B講未試過同時兩個男人做
雖然訓係床度冇望到佢地,但感覺到A和B打開我屁股摸左好耐,久不久拍打到幾下
兩個私私細語討論左陣,大約聽到佢話:應該得既之類

A再次同我抽插就轉做女上男下,任佢地擺怖,B係耳邊叫我唔使驚,話會慢慢入我後面
跟佢地返屋企預左會二男一女,本來已好緊張,聽過兩皇一后好耐,果次係第一次玩,講真其實緊張到冇feel,但佢地就好投入咁嗌
不過最意外既事係三文治中途,B有一句我嚇到我,途中佢叫A做哥哥
我冇得問係咪聽錯,只知佢地好犀利,完事後先問返原來佢地係親兄弟.
玩完三文治後佢地好似未夠喉咁仲要再黎輪流同我做,實在太倦啦,我做做下訓左
第朝起身得我一個人係床,訓醒時差唔多係晏晝,果晚佢地同我做左幾多次唔清楚,但下面就紅晒,差d企唔穩
話晒要守ons規則,冇留聯絡我就離開左,之後冇踫過佢地啦

哈…邊有得你慢慢揀

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 AM 發表 查看引用來源
有人問到,今晚就講啦

happy friday果晚跟女同事落clubbing,bar遊花園,去過club 9,喜喜邊間就唔太記得啦
果晚識到班男仔我地一齊飲野,我 ...
Angela, I like clubbing also ar!!~~~~

好啦...留個言先 !! ''
waiting

期待期待

最好有相........haha

都差唔多兩點半,angela聽日唔使開工乎??

哦~~之後肯定比人2抽1喇~~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 AM 發表
有人問到,今晚就講啦

果晚識到班男仔我地一齊飲野,我 ...
樓主今晚都好有興致喎~~咁夜都仲上POST

支持...................期待:smile_13: :smile_13:

我都試過一次...3p..兩男一女...! 有機會同大家分享....!

:smile_13: 期待

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆