咀咀近況

收藏  |  訂閱
27  2.8k

咀咀近況

上月單火災,全省市嚴查消防單野,本來咀咀K場話5號開番,今天打電話比女女,佢就話媽咪回覆仲未知幾時才可以上班,依單野仲有排玩,女女問我幾時上去揾佢玩(食快餐):smile_44: 我話下星期吧:smile_30: 佢爆料話咀咀樓上五樓K場上月查消防前比KO落樓下砲房爆門 仲捉左成車女同客 個場99%係HK人:smile_27: 好在K場老闆冼錢全部人放晒,都花左唔少錢,都算有品的老板,否則留番你玩了!!K場下星期開番機會不大:smile_27:

引用:
原帖由 0355 於 2008-10-9 08:12 PM 發表 查看引用來源
上月單火災,全省市嚴查消防單野,本來咀咀K場話5號開番,今天打電話比女女,佢就話媽咪回覆仲未知幾時才可以上班,依單野仲有排玩,女女問我幾時上去揾佢玩(食快餐):smile_44: 我話下星期吧:smile_30: 佢爆料話咀咀樓上五樓K場上月查消防前比KO落樓下砲房爆門 仲捉左成車女同客 個場99%係HK人:smile_27: 好在K場老闆冼錢全部人放晒,都花左唔少錢,都算有品的老板,否則留番你玩了!!K場下星期開番機會不大
邊間呀?:smile_14:

引用:
原帖由 陳九@狙擊事務所 於 2008-10-9 08:14 PM 發表
邊間呀?:smile_14:  
個間呀,五樓呀,k場呀........:smile_30:

回覆 2# 的帖子

地下有間好大的酒樓

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-9 08:17 PM 發表 查看引用來源

個間呀,五樓呀,k場呀........:smile_30:
你識咩?玩撚到爆你就叻 !

引用:
原帖由 0355 於 2008-10-9 08:12 PM 發表 查看引用來源
上月單火災,全省市嚴查消防單野,本來咀咀K場話5號開番,今天打電話比女女,佢就話媽咪回覆仲未知幾時才可以上班,依單野仲有排玩,女女問我幾時上去揾佢玩(食快餐):smile_44: 我話下星期吧:smile_30: 佢爆料 ...
都算個老細有d良心:smile_40:

引用:
原帖由 0355 於 2008-10-9 08:18 PM 發表 查看引用來源
地下有間好大的酒樓
個間K場唔係7,8樓咩?:smile_14:

引用:
原帖由 陳九@狙擊事務所 於 2008-10-9 08:20 PM 發表
個間K場唔係7,8樓咩?:smile_14:  
人地咪話五樓羅,你去甘高做咩呀?

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-9 08:22 PM 發表 查看引用來源

人地咪話五樓羅,你去甘高做咩呀?
吊你高D吖嘛:smile_30:

引用:
原帖由 陳九@狙擊事務所 於 2008-10-9 08:23 PM 發表
吊你高D吖嘛:smile_30:  
點解要吊人呀,你比人吊過呀? :smile_30:

前往最後回覆