上一頁下一頁
發新話題

尋日第1次跟團 高清K @水圍 2日一晚 Report

收藏  |  訂閱
102  24.4k

尋日第1次跟團 高清K @水圍 2日一晚 Report

呢掛做野煩到嘔 :smile_42: 仲比老細寸:
點解老豆唔係李嘉誠個仔條囡既契家佬:smile_22:

好彩禮拜 all in 中左巴塞:smile_34: 又收到位叫"手哥"既 pm:smile_13:
叫禾上去仁k:smile_o06:
誰知我內心多苦悶 
因我甚覺疲倦
但到底這鬥爭沒有完 
想逼我改變
有誰會知我心內 
有極強信念
:smile_o11:
禾心中團火就咁比企挑起左....
咁尋日約左係 皇崗 pubic piss(個牌煎係咁串:smile_o16 果度等
去到淨係見到 手哥一個人 花t-shirt 假LV袋 ....
不過 :smile_54: 禾就跟左企上352巴士,仲 hand in hand :smile_19:
係一個 "膠G妓校"既站下車 ($1.6)

手哥話食飯先 禾問食咩:smile_41:
企話來料加工自己買:smile_34:
行幾步5見人,原來
踎左係在水一方門前小販檔買菜:smile_53:
手哥巧似 李純恩咁同小販吹水:
...遮是啥:smile_41: 啦是啥:smile_41:... 睇企又幾pro咁
買左巧多野
係在水門口語重心長講: 在一方水土,養生一方人:smile_19:

THEN 手哥 帶禾去水圍9街,即係食街
既一條橫巷 叫"韓式xx" 食韓式鐵板蛋炒米 ($10)
蛋係舊先買既 $1@  
廚師係你面前炒,又幾有sabu sabu feel:smile_40:
原來企又買左 青瓜 同 地瓜 (各$2條)
拎比d小販 拍黃瓜 同 炸地瓜天婦羅:smile_43:
食得 招積過 蔡san 係水水 都係第一次見:smile_13:

兩個人先食左 $15 手哥話企請
飽暖思仁k
跟手問禾想玩咩:
有$20 或 $200 或 2k 全包:smile_40:
禾緊係試$20 全包先:smile_13:
雖然話明係葉問場

手哥係食街又買左10串串燒(再送4串:smile_40:果然係地膽)
2L 可樂一支,大青島一支,各$5@
共$20
去到一間快仔
入面有十條囡:smile_40:
手哥叫: 來來來:smile_38: 食羊肉 啤一啤:smile_52:
咁我地就同十條低V短裙囡一齊吃:smile_40:
食完手哥提議唱歌
D快囡矛彩企
咁,,,,,手哥就拎部 山寨APHONE 出黎播MUSIC :

離家的孩子流浪在外邊

有那好衣裳也沒有好煙

不容易找份工作辛勤把活幹

裡頭淌著淚臉上留著汗

當 手哥拍左杯可樂,chok住條氣...唱到:

月er圓:smile_29:呀 月er..er圓:smile_15:

d快餐妹 又煎係跟住企唱wor...頂ya
呢個moment 禾感到 g婆心中果團火要爆啦:smile_29:
係企話要報 ko 之前拉左 手哥出黎

唱一首 k 邊夠喉
我提議去 $200 全包啦
咁又脅禾去番 在水一方
呢度小費原來行 20/30/50
最多$50,又幾抵:smile_04:

手哥有coupon 又有買卡(8折)
圍起 每人$60(原價$98) 4粒鐘 每人有3條囡 :smile_04:
兩人共6條囡(可有亙動:smile_46 12隻手手:smile_03:
仲有高清:smile_44:

咁 book 一間vip k房, 要低消 $140 免房費,免 dj 費
亞手哥 話家下企地糧尾
$140 用黎點晒食物 比 js
咁小費都慳番
反正晏d在水有2餐免費自助餐 :smile_35:

ps. 打到好攰 :smile_24:,回應 及 堆箭 多聽日先寫埋 係房 同 第2日玩左咩野

暫時第1日消費左:
車費 $1.6 x 2
晚餐 $15
快 k  $20
在水 $260

每人 $149.1

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-31 02:09 PM 發表 查看引用來源
呢掛做野煩到嘔 :smile_42: 仲比老細寸:
點解老豆唔係李嘉誠個仔條囡既契家佬:smile_22:

好彩禮拜 all in 中左巴塞:smile_34: 又收到位叫"手哥"既 pm:smile_13:
叫禾上去仁k:smile_o06:
誰知我內心多苦悶 
因 ...
手哥 係 邊個:smile_35:

引用:
原帖由 港澳嫖人 於 2011-5-31 14:14 發表 查看引用來源

手哥 係 邊個:smile_35:
傳說中.... 既 慳錢達人 :smile_46:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-31 02:20 PM 發表 查看引用來源

傳說中.... 既 慳錢達人 :smile_46:
係吾係呢個

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14533604&extra=page%3D1

引用:
原帖由 港澳嫖人 於 2011-5-31 15:04 發表 查看引用來源

係吾係呢個

有d似 :smile_03:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-31 03:20 PM 發表 查看引用來源

有d似 :smile_03:
哈哈

so, you can save a lot of money la... be careful when you will be caught by KO. and you will everything

恭喜樓主, 識到個,慳錢達人

珍禽異獸水圍自由行
:smile_o16::smile_o16:

好平的旅程,...不過已放棄步入水圍消費.:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆