去常仔直巴一問

收藏  |  訂閱
23  1.8k

去常仔直巴一問

因為皇崗口岸常仔直巴冇左, 請問Ching而家福田在邊度有直巴搭.重有就係常仔有冇打風?

常仔打大風, 仲去咪=送死

回覆 1# 的帖子

介紹你去依度問清楚
內地夜遊發問及解答:smile_04:
http://www.188channel.com/forumdisplay.php?fid=610

我因為組團去常仔踩單車, 所以要問上車地点, 當然日間運動,晚間要活動, 多謝Ching提供, 咁長安又有冇風打?

引用:
原帖由 ATP 於 2009-8-18 03:16 PM 發表 查看引用來源
敢問師兄上一次去CP係幾時?!:smile_41:
引用:
原帖由 Kill_black 於 2009-8-18 04:07 PM 發表 查看引用來源
我因為組團去常仔踩單車, 所以要問上車地点, 當然日間運動,晚間要活動, 多謝Ching提供, 咁長安又有冇風打?
熱屎辣辣踩單車!?:smile_o14:
師兄小心中暑好過啦~:smile_o10:

引用:
原帖由 Kill_black 於 2009-8-18 04:07 PM 發表 查看引用來源
一切正常,放心.

引用:
原帖由 ATP 於 2009-8-18 03:16 PM 發表 查看引用來源
打風就睇唔倒, 呢排落雨就經常有,
記住帶多幾件雨鏤就好安全啦

引用:
原帖由 Kill_black 於 2009-8-18 03:10 PM 發表
因為皇崗口岸常仔直巴冇左, 請問Ching而家福田在邊度有直巴搭.重有就係常仔有冇打風?
皇崗口岸常仔直巴冇左?? 我星期六晚先至由太子坐去皇崗, 再由皇崗直坐去常平喎
點樣冇左?

引用:
原帖由 Vin@0212 於 2009-8-18 04:46 PM 發表 查看引用來源

皇崗口岸常仔直巴冇左?? 我星期六晚先至由太子坐去皇崗, 再由皇崗直坐去常平喎
點樣冇左?
皇崗去常仔收$30
而家只可以係太子同灣仔買飛
中途唔俾上車

引用:
精英~咪吹水啦:smile_38:

前往最後回覆