上一頁下一頁
發新話題

如何在你心窗一角朦朧呈現我的愛

收藏  |  訂閱
121  3.6k

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-2-9 21:22 發表 查看引用來源

Haha, 地moon banana
唔係個個男人都係咁咩🤔🤔

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-2-9 21:23 發表 查看引用來源

可能心靈果隻
心靈雞湯?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-10 09:34 發表 查看引用來源
心靈雞湯?
Yes, 我都有幾個架,不過係冇感覺, 又未去到tree hole, 但傾計好舒服,冇壓力,可能因為冇期望掛。日日吹幾句,得閒吹多兩咀,有時傾幾句有味野,講下小生活,大家互吋下,有時夾到又食下早餐果d。

甩你果個係咪都係咁,令你誤會

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-2-10 10:24 發表 查看引用來源

Yes, 我都有幾個架,不過係冇感覺, 又未去到tree hole, 但傾計好舒服,冇壓力,可能因為冇期望掛。日日吹幾句,得閒吹多兩咀,有時傾幾句有味野,講下小生活,大家互吋下,有時夾到又食下早餐果d。

甩你果個係咪都係咁,令你誤會 ...
你意思我誤會佢對我有意?我只係想知道自己死因。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-10 11:03 發表 查看引用來源
你意思我誤會佢對我有意?我只係想知道自己死因。
大佬呀,你連人地真身都未見過,都唔好覺得係自己條女咁諗先啦。可能對方係件極品猪扒,冇信心面對你呢,又唔駛下下將自己當下人咁睇到咁矮既。
最主要你覺得自己有冇做得唔好既地方啫, 盡左力既,唔夾咪失落一排再戰成徵

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-9 16:18 發表 查看引用來源
你的不辭而別令我寢食難安,如你見此帖,就告訴我一聲你一切安好,起碼我知道你是平安無事。
自古多情空餘恨,看開點啦!

引用:
原帖由 酒店小師姐 於 2020-2-9 20:53 發表 查看引用來源

通常係冇傾好耐/唔啱傾!
另一種好極端就係沉船但對方冷處理,只好不辭而別..
佩服,學習了,應該尊稱一句師姐

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-2-10 23:59 發表 查看引用來源

大佬呀,你連人地真身都未見過,都唔好覺得係自己條女咁諗先啦。可能對方係件極品猪扒,冇信心面對你呢,又唔駛下下將自己當下人咁睇到咁矮既。
最主要你覺得自己有冇做得唔好既地方啫, 盡左力既,唔夾咪失落一排再戰成徵 ...
我對佢無男女之情,只係真係好啱傾,咁正常突然個朋友失蹤都會擔心對方發生咩事掛。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-11 09:49 發表 查看引用來源
我對佢無男女之情,只係真係好啱傾,咁正常突然個朋友失蹤都會擔心對方發生咩事掛。
haha, 渠王, 朋友係唔會用死因去形容比人block的, 問心, 真係無野?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-11 09:49 發表 查看引用來源
問我有沒有
確實也沒有一直躲避的藉口
非甚麼大仇
為何舊知己在最後變不到老友
不知你是我敵友
已沒法望透
被推著走跟著生活流
來年陌生的是昨日最親的某某
早知解散後各自有際遇作導遊
奇就奇在接受了各自有路走
卻沒人像你讓我眼淚背著流
嚴重似情侶講分手