上一頁下一頁
發新話題

失婚男與九十後女孩(p.1,2,4,5,7)updated on 21/8

收藏  |  訂閱
126  43.1k

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2017-8-16 11:27 PM 發表 查看引用來源

照你咁, 我終於明白點解我老婆初相識時會自動口爆啦
大家嘅女人喺熱戀期都係想please自己愛人,相處耐咗始終會有啲懶

你最尾果句好sweet啊!
綁住你個心...haha

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-17 12:27 AM 發表 查看引用來源

大家嘅女人喺熱戀期都係想please自己愛人,相處耐咗始終會有啲懶
懶係好正常嘅事, 所以要有多D情趣

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-8-16 11:27 PM 發表 查看引用來源

遲吓會唔會叫你玩埋,SM,多人雜交呢🙄
SM...我試過矇佢眼,佢話感覺好似唔知邊個搞咁,好冇安全感;佢又試過叫我一路搞佢一路撕爛佢著住嗰對絲襪,點知佢驚到成個人震晒攬住我。所以,綁住佢嚟玩差唔多係極限㗎啦。

群P佢就一定唔會啦,我同佢都係要有性有愛先至投入到嗰種人。

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2017-8-16 11:37 PM 發表 查看引用來源

你條女有冇叫你顏射佢? 佢叫你顏射時, 咪遲疑呀....:smile_30:
佢試過一兩次叫我試下顏射,射完之後我又唔特別中意,佢除咗覺得funny之外冇乜特別感覺,所以都冇再試。諗翻轉頭都係中意口爆

引用:
原帖由 ssexeverywhere 於 2017-8-17 12:29 AM 發表 查看引用來源
你最尾果句好sweet啊!
綁住你個心...haha
我哋拍拖幾年sweet足幾年㗎,不過大家嚟得引版都係想睇甜野,怕且大家都冇性趣睇人放閃所以就唔講咁多啦

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-17 00:27 發表 查看引用來源

大家�女人喺熱戀期都係想please自己愛人,相處耐咗始終會有啲懶
我同bf 耐左 都會懶 唔肯bj
可能因為熟左覺得唔需要太取悅對方

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-17 12:47 AM 發表 查看引用來源

佢試過一兩次叫我試下顏射,射完之後我又唔特別中意,佢除咗覺得funny之外冇乜特別感覺,所以都冇再試。諗翻轉頭都係中意口爆
睇黎,你條女有D奴性我老婆鍾意跪系度口爆, 佢話想見到我舒服個樣...:smile_30:有冇玩深喉口爆再含精? 我最LIKE

引用:
原帖由 .sweety. 於 2017-8-17 03:21 AM 發表 查看引用來源

我同bf 耐左 都會懶 唔肯bj
可能因為熟左覺得唔需要太取悅對方
都要please下佢㗎,evil in details,好多時男女關係出問題都係由細節開始

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2017-8-17 07:00 AM 發表 查看引用來源
睇黎,你條女有D奴性我老婆鍾意跪系度口爆, 佢話想見到我舒服個樣...:smile_30:有冇玩深喉口爆再含精? 我最LIKE
照咁睇你老婆好服侍好多啦,不過我嗰個都試過深喉口爆吞埋嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆