上一頁下一頁
發新話題

失婚男與九十後女孩(p.1,2,4,5,7)updated on 21/8

收藏  |  訂閱
126  43.1k

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-16 12:53 AM 發表 查看引用來源
我,失婚專業人士,早年被前妻hurt到透。佢,九十後青春少艾,曾經比唔少男人傷害過。兩個受傷嘅心靈,喺偶然間相遇相知,相濡以沫。

有一次我哋行完街,佢上我屋企,雙方喺床上互相撫摸,摸到 ...
用雛妓裡面的任達華來形容,完全明白樓主當時的感受,活在不生不死的困局中,當衝了出去才知花花世界是何等吸引,恭喜樓主找到個可滿足自己的性伴,人氹你,你氹人,好好keep下去啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-8-16 03:32 PM 發表 查看引用來源

用雛妓裡面的任達華來形容,完全明白樓主當時的感受,活在不生不死的困局中,當衝了出去才知花花世界是何等吸引,恭喜樓主找到個可滿足自己的性伴,人氹你,你氹人,好好keep下去啊!
師兄講中曬我嘅感呀,睇雛妓嗰時我哋都覺得套戲好似自己,佢使我體會性嘅快樂,我使佢擴闊眼界。我會好好愛錫佢㗎啦

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-16 04:10 PM 發表 查看引用來源

師兄講中曬我嘅感呀,睇雛妓嗰時我哋都覺得套戲好似自己,佢使我體會性嘅快樂,我使佢擴闊眼界。我會好好愛錫佢㗎啦
努力!努力!希望樓主長寫長有,持續更新啊!

領呔嘅新用途

有一次我哋喺屋企互嘴互摸到慶烚烚...

佢:我想你綁住我呀!
我:吓?咁激?你唔驚咩?
佢:唔驚!你會錫住我㗎嘛,快啲啦!
我:我去邊度搵野綁你呀... 丫!有啦!

我拿拿臨喺衣櫃攞幾條舊領呔出黎,笨手笨腳咁綁起佢對手。

佢:綁埋對腳丫。
我:(R曬頭)點綁呀...
佢:咁樣呀!

佢M字形屈曲雙腿,示意我將右邊大腿同小腿綁埋一齊,再照樣綁起左腳。見到佢任我魚肉、又怕醜又期待嘅樣,想唔獸性大發都難啦。我撲埋去瘋狂嘴佢,佢就作狀掙扎叫唔好。

我:你再嘈,我攞條底褲塞住你個嘴!
佢:(皺眉)咦!咁污糟!唔要呀!
我:傻瓜,我梗係攞條乾淨底褲啦!
佢:(輕輕點頭)

我搵條底褲塞住佢個嘴,瘋狂舔佢條頸、乳頭、長腿,然後捽佢妹妹,佢high到震曬咁又叫唔出聲,好快就全身抽搐到咗高潮。

我:(掹走佢個口條底褲)正唔正?
佢:(透大氣)好正呀...(伸條脷出嚟,示意我插佢個嘴)

我將細佬塞入佢個口抽插,佢配合節奏不斷吞吐,真係正到一個點。插咗一陣嘴,佢吐翻細佬出黎話:我要呀,解開我對腳,嚟啦!

我即刻幫佢對腳鬆梆,帶套慢慢插入。

佢:快啲...(我加速)呀...好正呀!
我:呀...你好正呀!
佢:解開埋我對手丫,我要狗仔呀!
我:好

我抽翻細佬出黎幫佢鬆綁,佢就趷起屁股,我再插入去,一路插佢個屁股彈下彈下咁,無論係細佬定係雙眼都係極大享受。最後,我地轉翻正常位,一輪抽插之下我攬住佢射咗。我掹翻出黎之後發現佢妹妹同condom上面滿曬奶白色黏液,搞到張床都有少少。

我:(驚)唔係condom穿咗呀嘛?
佢:(驚)吓?唔會掛?
我:(認真check個condom)冇漏喎!嗰啲好似精咁嘅野係你㗎!
佢:(怕醜)咦!我點知喎!我都未試過流咁多野出嚟。
我:(心諗)女仔啲水唔係透明嘅咩...咁杰嘅?(舔左少少,咸咸地腥腥地)
佢:(打咗我一下)咪舔啦,污糟呀!
我:(心諗)你搞到成口精就得,我舔下你啲野就唔得...

自此,我嘅舊領呔有其他用途。我用領呔綁住咗佢個身,佢就用領呔綁住咗我個心。

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-16 06:02 AM 發表 查看引用來源

咁師兄應該都好有性福喎
都OK啦 :smile_34:
基本上佢都係先天淫底, 再加上後天開發+調教, 好好玩

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-16 06:02 AM 發表 查看引用來源

咁師兄應該都好有性福喎
都OK啦 :smile_34:
基本上佢都係先天淫底, 再加上後天開發+調教, 好好玩

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-16 10:57 AM 發表 查看引用來源

初時我連口爆佢都有啲心痛㗎,點捨得要佢吞丫,佢就係睇準呢點特登吹爆我,要我留下深刻回憶。而家佢懶咗冇咁好服侍lu
照你咁, 我終於明白點解我老婆初相識時會自動口爆啦

引用:
原帖由 東京毛兔 於 16-8-2017 16:47 發表 查看引用來源
領呔嘅新用途

...
遲吓會唔會叫你玩埋,SM,多人雜交呢🙄

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-16 04:47 PM 發表 查看引用來源
領呔嘅新用途

...
你條女有冇叫你顏射佢? 佢叫你顏射時, 咪遲疑呀....:smile_30:

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-16 04:47 PM 發表 查看引用來源
領呔嘅新用途

...
你條女有冇叫你顏射佢? 佢叫你顏射時, 咪遲疑呀....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆