男朋友嘅母狗性奴(P.1 #5,#9,#13)

收藏  |  訂閱
28  10.2k

太正啦,終於又有高質素主奴post, 冇理由咁少人支持既,咁好既文我實大大支持,最近我都冇運收唔到奴,睇住你既post頂住癮先,睇見你主人一巴一巴咁摑落你條賤狗度真係好正。你要乖乖聽主人話做一隻專比主人玩弄既小賤狗。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-8-28 02:05 PM 發表 查看引用來源
太正啦,終於又有高質素主奴post, 冇理由咁少人支持既,咁好既文我實大大支持,最近我都冇運收唔到奴,睇住你既post頂住癮先,睇見你主人一巴一巴咁摑落你條賤狗度真係好正。你要乖乖聽主人話做一隻專比主人玩弄既小 ...
小k有睇開SexDevil大大你嘅文,唔喺誇張,真喺好滾動,冇諗過你會留言比我…

Btw下一篇好快會出

戶外調教
小K雖然喺m女,但喺自尊心卻非常非常重...例如以往同主人情侶身份果時噪交,小K喺絕對唔肯認錯
即使喺自己錯都好...總喺鍾意死雞撐飯蓋揾一堆藉口黎掩飾自己唔啱
死要面唔肯認低威....
(呢個可能喺主人要調教我嘅原因之一:smile_13:)

另外對住外人嘅話,通常佢地會好少見到我嘅醜態或者弱嘅一面....
甚至喺公眾場所,我會拒絕同男友打車輪 / 攬埋一舊好癡纏咁...

小K我就喺一個咁嘅人,
表面好正經,但內裏就係一隻渴望被調教嘅淫蕩母狗...

呢一日主人比左個任務小K....
小K我寧願比主人打到屎忽開花,都唔想做....
我哎又哎過...求又求過,甚至發埋脾氣(發脾氣嘅後果當然喺比主人打獲金啦...:smile_39:)
究竟個任務喺咩呢.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
就喺主人要小K去廟街買震蛋....OMG:smile_27::smile_27::smile_27:
可能有啲絲打姐姐們覺得冇咩野....
但喺對於小K黎講真喺唔得.....
莫講話情趣用品店,連平時主人買Condom時,小K都會行埋一邊扮睇其他野.....
今次竟然要小K喺廟街街邊檔買sex toy.....小K真喺接受唔到:')
終於喺苦苦哀求下,主人答應陪小K去...唔洗我自己一個去買...
但條件就喺...之後要喺街用

去到廟街,經過果啲成人用品嘅檔口,附近仲有好多麻甩佬....
小K好怕羞好怕羞....下意識擰歪面....
主人就好大力搣我,搣到我差啲叫左出聲...
然後喺我耳邊同我講:「你好睇清楚自己要揀咩玩具,如果唔喺就我幫你揀!你記住你陣間就會用!」
行左幾檔之後,決定喺一間女人開嘅檔口買...(如果喺男人真喺唔知點開口..)
小K揀左個粉紅色遙控震蛋.....
我鼓起好大嘅勇氣,開口同個呀姨講:「唔該我想要呢個震蛋...」
我口都震埋,直頭想喊咁濟....
之後喺點我都冇咩印象....
淨喺記得想快d離開呢個地方..

雖然成功買完,但之後仲有下一個任務等緊我....

加油加油~内容精彩~

最like 綁住黎大大屌
精彩精彩

我都想有個似你咁的另一半

引用:
原帖由 Jusee 於 2017-8-29 03:50 AM 發表 查看引用來源

小k有睇開SexDevil大大你嘅文,唔喺誇張,真喺好滾動,冇諗過你會留言比我…

Btw下一篇好快會出
哈哈,有好既主奴文章我都會支持一下,我都好滾動你有睇我既文,我而家都仲有出post,有時間可以支持下。

你性格都有啲似我某幾隻賤奴,房外房內兩個人。男朋友做主人好處係可以好易得到信任,唔好處係佢會有時睇到你係女朋友份上,多左愛鍚,減慢左調教進度,有機會可以同你交流一下心得。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2017-8-29 11:00 AM 發表 查看引用來源

哈哈,有好既主奴文章我都會支持一下,我都好滾動你有睇我既文,我而家都仲有出post,有時間可以支持下。

你性格都有啲似我某幾隻賤奴,房外房內兩個人。男朋友做主人好處係可以好易得到信任,唔好處 ...
多謝支持!

你講得好啱,基於我同主人本身喺情侶關係,所以我好放心將成個身體交比主人,好多新野都願意去挑戰(露出同戶外調教除外,小k我唔喺唔肯,只不過喺需要多啲嘅時間……)
而減慢調教進度亦都喺事實,有時我頂唔順,就會撒嬌求情,甚至忍唔住喊,我其實都feel到主人會心軟…
曾經試過有次嘅調教實在太辛苦同好痛,果次之後停左好一段時間都冇再調教,我點求主人都冇,果段時間只喺得情侶身份…

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2017-8-29 09:24 AM 發表 查看引用來源
我都想有個似你咁的另一半
我覺得大部分女仔點都會帶啲m嘅性格,你可以試下由淺入深咁同佢試下

引用:
原帖由 Jusee 於 2017-8-29 02:43 PM 發表 查看引用來源

多謝支持!

你講得好啱,基於我同主人本身喺情侶關係,所以我好放心將成個身體交比主人,好多新野都願意去挑戰(露出同戶外調教除外,小k我唔喺唔肯,只不過喺需要多啲嘅時間… ...
我清楚因爲自己試過啦,有奴曾經係男女朋友關係,好多時調教都會就住,佢頂唔順或求我都會停。

之後分左手,佢識左新男朋友,但過一排後性生活悶,又再搵返我玩,冇拍拖後既調教,我更粗暴,對佢做既行為更侮辱更過份,有時仲會用強迫既手段。佢講返,內心其實幾難受,但身體反應又更爽,好矛盾。

前往最後回覆