唔偷唔偷,最後都忍唔到偷 updated#14

收藏  |  訂閱
36  16.2k

恭喜晒,有時慢食會長久尐

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2017-7-7 10:31 AM 發表 查看引用來源
好耐都無識過人, 都好耐無上過黎引板.

大大話話, 都玩咗差唔多6年引板, 由當初做咗幾年CD ROM半信半疑, 到真真正正開一個AC係到識到第一位師姐. 明白到原來世界好大.

近排工作, 另一半, 生活 都開始穩定返 個人 ...
唔好吊我引,盡快更新

咪吊人引啦

本身都想打算由佢沉底算, 不過今日收到佢電話, 食完LUNCH仲有成粒幾鐘, 慢慢打埋個尾佢.
話說出完去第一次, 好快既星期二佢夜晚有堂上, 就V7我問我可唔可以出去接佢放學, 收工返到屋企食埋個飯, 準時去接佢, 個日我記得好簡單, 只係傾下計, 打個車輪就送佢返屋企.
到左7月中,佢話有兩日佢屋企無人., 俾晒暗示我, 叫我照常去接佢放學, 不過今次佢會走堂叫我早D.
今次唔同既係, 唔想搵車位所以我無揸車, 一早搭車去到約定地點等.
再一齊搭車返去. 返到佢屋企, 佢沖個涼, 沖涼其間我做既當然係睇下佢間房啦.
好快佢就沖完, 佢仲著左一件平時係屋企唔會著, 超低胸睡衣再加入面真空 佢想我幫佢吹頭, 當然我好樂意咁做.
吹完個頭, 就正式開始.
我地大家都好中意KISS.
我諗淨係KISS都KISS左半個鐘. 當然隻手好唔規矩咁四圍遊,
個晚, 最失預算既係, 我地無套.係無套既情況下, 我地只能用口同手去解決.
甜野就唔打多喇. 最後. 我地攬住傾左好耐, 直至走, 個傻妹仲係到喊話唔想我走.
但係邊有得唔走, 第日又要返工, 我仲要交人.
呢個關係落去對大家都無好處.
佢應該搵一個男朋友而唔係做第三者.
過左一排, 今日收到佢打黎, 我做緊野無聽.
有一刻, 我真係想打返過去, 但最後...
我無.
咁樣既結局. 應該係最好.

本來只係想搵一個返工吹下水
放假互相交人既知己
但最後搞成咁
依家返工又做返寂寞的人

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2017-8-22 01:20 PM 發表 查看引用來源
本身都想打算由佢沉底算, 不過今日收到佢電話, 食完LUNCH仲有成粒幾鐘, 慢慢打埋個尾佢.
話說出完去第一次, 好快既星期二佢夜晚有堂上, 就V7我問我可唔可以出去接佢放學, 收工返到屋企食埋個飯, 準時去接佢, 個日我 ...
有時同女友太穩定會好悶大

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2017-8-22 01:20 PM 發表 查看引用來源
話說出完去第一次, 好快既星期二佢夜晚有堂上, 就V7我問我可唔可以出去接佢放學, 收工返到屋企食埋個飯, 準時去接佢, 個日我 ...

引用:
原帖由 好Q屎波 於 22-8-2017 13:20 發表 查看引用來源
難得樓主仲可以咁清醒,唔沉!
同埋樓主女友,應該唔差,否則樓主無理由唔再沉落去的。

但而家欲斷難斷,遲早出事

正!慢慢玩唔需要急,有道理

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2017-8-22 11:30 PM 發表 查看引用來源

係呀,所以要搵下新野刺激下

前往最後回覆