上一頁下一頁
發新話題

醉酒後原來係咁淫

收藏  |  訂閱
322  40.8k

醉酒後原來係咁淫

前排去左旅行玩幾日,同啲朋友去左夜店玩下,點知識左三個男仔,又高又大隻……到散場都飲到好大,本來諗住幾個朋友同三個男仔返酒店再飲,到酒店朋友gf話攰要返房休息(因為我自己一間房,所以去我房飲)

當佢地走左其中一個男仔提意猜枚輸左除一件,飲大左竟然玩……好彩我冇乜輸,佢地輸到底底都除埋,睇到佢地三個 body咁正都濕晒,果時我輸淨 bra and under, 其中一個攬住錫落黎,另外兩個又錫,搞到我成身軟晒……竟然主動去摸返佢地下面,就咁嘗試左第一次4p, 到以家諗返起都覺得好刺激

引用:
原帖由 lonelykitty1 於 2017-8-10 12:02 PM 發表 查看引用來源
前排去左旅行玩幾日,同啲朋友去左夜店玩下,點知識左三個男仔,又高又大隻……到散場都飲到好大,本來諗住幾個朋友同三個男仔返酒店再飲,到酒店朋友gf話攰要返房休息(因為我自己一間房,所以去我房飲 ...
咩國藉? :smile_14::smile_14::smile_14:

咁厲害

引用:
原帖由 lonelykitty1 於 2017-8-10 12:02 PM 發表 查看引用來源
前排去左旅行玩幾日,同啲朋友去左夜店玩下,點知識左三個男仔,又高又大隻……到散場都飲到好大,本來諗住幾個朋友同三個男仔返酒店再飲,到酒店朋友gf話攰要返房休息(因為我自己一間房,所以去我房飲 ...
本身你就系咁淫架啦,酒是藥引,下次來個群交啦😎

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-8-10 12:03 PM 發表 查看引用來源

咩國藉? :smile_14::smile_14::smile_14:
台灣,不過件事發生係 bangkok

引用:
原帖由 lonelykitty1 於 2017-8-10 12:12 PM 發表 查看引用來源

台灣,不過件事發生係 bangkok
為港爭光XD

4P同1對1有咩唔同, 有無比人3穴同插? :smile_30:

引用:
原帖由 zungfu2014 於 2017-8-10 12:11 PM 發表 查看引用來源

本身你就系咁淫架啦,酒是藥引,下次來個群交啦😎
對啲高大大隻既小鮮肉真係冇抵抗能力

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-8-10 12:14 PM 發表 查看引用來源

為港爭光XD

4P同1對1有咩唔同, 有無比人3穴同插? :smile_30:
有一陣囉😶

引用:
原帖由 lonelykitty1 於 2017-8-10 12:17 PM 發表 查看引用來源

有一陣囉😶
有無留CONTACT再約戰?XD

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-8-10 12:19 PM 發表 查看引用來源

有無留CONTACT再約戰?XD
你系高大帥就p相俾佢啦,即戰😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆