女人接受口交時的反應

收藏  |  訂閱
31  6.8k

女人接受口交時的反應

我的 SP 是一邊叫,一邊癲動著身體。還不時用兩根手指在陰戶摩擦著來配合我的嘴巴和舌頭動作。

各位師兄,說說你們partner的反應讓大家分享一下吧!

會指示叫你奶邊個位

回覆 2# 的帖子

同意。是經常會這樣的。

引用:
原帖由 pineapple006 於 2013-5-26 02:08 AM 發表 查看引用來源我的 SP 是一邊叫,一邊癲動著身體。還不時用兩根手指在陰戶摩擦著來配合我的嘴巴和舌頭動作。各位師兄,說說你們partner的反應讓大家分享一下吧!
你就好啦!我隻乸唔比我舔!:smile_42:

她會說好酸軟,有時會叫出來話好舒服,會feel到佢越來越濕!

回覆 5# 的帖子

很多時也搞到我一臉淫水!

引用:
原帖由 philipyip0421 於 2013-5-26 02:41 PM 發表 查看引用來源
她會說好酸軟,有時會叫出來話好舒服,會feel到佢越來越濕!
但係努力死忍住唔俾自己叫, 又有另一種 high 呢 :smile_o05:

回覆 1# 的帖子

訓係度分開對腳俾佢鍚妹妹..
鍚得舒服時會忍唔住彎起腰起身想望佢, 但係成身軟番又撐得唔耐囉 :smile_o05:  
有時會俾返d 訊號佢.. 例如佢lam 落去好似觸電時, 會握實佢對手/ 手臂,
愈係舒服就握得愈大力... 雖然小女子o既所謂大力對男人o黎講等如 r 痕..
不過係言語以外o既一個方法, 同佢表達自己果一刻係好享受嘛 :smile_o05: :smile_o13:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-27 06:35 AM 發表 查看引用來源
訓係度分開對腳俾佢鍚妹妹..
鍚得舒服時會忍唔住彎起腰起身想望佢, 但係成身軟番又撐得唔耐囉 :smile_o05:  
有時會俾返d 訊號佢.. 例如佢lam 落去好似觸電時, 會握實佢對手/ 手臂,
愈係舒服就握得愈大力... 雖然 ...
有冇想即刻幫佢含呢 或者玩69呢^^
大家都舒服到嘛

引用:
原帖由 ivanho18 於 2013-5-27 06:53 AM 發表 查看引用來源

有冇想即刻幫佢含呢 或者玩69呢^^
大家都舒服到嘛
冇喎 :smile_o13:

因為如果有心口交o既話, 女子多數會先俾男友射o左入口先囉..
一來呢個係做人女友o既責任... 要男方舒服完先可以到自己
69 我唔係唔喜歡... 就係怕太喜歡一旦高潮爽得滯.. 驚自己d 牙唔聽話整親佢嘛 :smile_24:

另外.. 其實佢射完,
自己口入面仲有d 精液o既味道, 呢個時候先俾對方鍚妹妹我會 high 好多
呢個先係主要原因!

前往最後回覆