上一頁下一頁
發新話題

{高手過招}做愛做到悶,請問有咩新意?研究下

收藏  |  訂閱
53  6.0k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-18 12:40 PM 發表 查看引用來源

誤會啦
小妾意思係... 唔好俾我知佢想要...
忽然蹼過o黎除晒我d 衫就插, 仲要粗魯d 同埋唔好要前戲!!不過我知好難... 因為佢都要時間帶套
你咪大叫: 強姦我吧:smile_30:

引用:
原帖由 etng2005 於 2013-6-18 01:22 PM 發表 查看引用來源

你咪大叫: 強姦我吧:smile_30:
有提議過o架! 不過佢覺得唔應該完全無前戲就插一個女仔
(我都知唔會舒服.. 可能仲會痛添, 不過心思思想試下俾人姦係咩滋味嘛 :smile_13

我話你放棄強姦我o既權利, 咁下次姐姐強姦你o架啦 :smile_30:
不過諗深一層咪又係要幫人帶套.. :smile_45:

話時話... 你知唔知強姦o既定義係咩o架 :smile_o02:
主動開口叫人做就即係自願! 自願仲算乜鬼o野強姦呢? :smile_38:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-18 01:30 PM 發表 查看引用來源

有提議過o架! 不過佢覺得唔應該完全無前戲就插一個女仔
(我都知唔會舒服.. 可能仲會痛添, 不過心思思想試下俾人姦係咩滋味嘛 :smile_13

我話你放棄強姦我o既權利, 咁下次姐姐強姦你o架啦 :smile_30:
不過諗 ...
你姦佢囉
當同佢做完後夾硬來, 條野軟左, chok 返硬佢繼續
馬拉松式

引用:
原帖由 etng2005 於 2013-6-18 01:40 PM 發表 查看引用來源

你姦佢囉
當同佢做完後夾硬來, 條野軟左, chok 返硬佢繼續
馬拉松式
夾硬o黎好危險喔 :smile_40:
弟弟軟o左個套好易鬆... 之後萬一有事點算 :smile_24:
最多都係用口強姦佢
射o左入口之後繼續落力啜... 點知自己又唔夠人大力,
次次都俾佢走甩 :')

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-18 01:54 PM 發表 查看引用來源

夾硬o黎好危險喔 :smile_40:
弟弟軟o左個套好易鬆... 之後萬一有事點算 :smile_24:
最多都係用口強姦佢
射o左入口之後繼續落力啜... 點知自己又唔夠人大力,
次次都俾佢走甩 :')
吸啜弟弟囉, 當射完再吸多2野, 包佢升天, 冇晒力走
你驚中出?

試過比男朋友顏射or內射未,會high d~~

引用:
原帖由 etng2005 於 2013-6-18 02:13 PM 發表 查看引用來源

吸啜弟弟囉, 當射完再吸多2野, 包佢升天, 冇晒力走
你驚中出?
唔係o架!! 佢果下可以好大力捉實唔俾我個頭繼續郁o架

唔係驚中出 :smile_13: m 完之後果幾日有機會o既話小妾都會主動醒佢 :smile_o05:
只係其他時間驚出事嘛...

不過佢都算唔話得, 咁多年真係一次都無要求過!
屋企無晒套套佢係唔會掂我o架 :smile_40:
體外射佢都唔會, 驚趕唔切出意外..
咁o既男人點能夠唔死心塌地伺候佢呢?

但係女人o既直覺話我知其實佢都係細佬痕, 所以小妾會用口幫佢出囉! :smile_o13:

一係車震囉

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-18 12:12 PM 發表 查看引用來源

強姦我都想試喔 :smile_40:
一係試吓搵日同佢一齊訓.
等妳訓訓吓,佢就搞妳,咁佢未夠時間戴套,而且一啲前戲都無.

引用:
原帖由 Edwin_XDD 於 2013-6-17 04:59 PM 發表 查看引用來源
叫人睇住你地扑啦

wa..

咁樣太次激喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆