久久未有的性

收藏  |  訂閱
31  3.5k

引用:
原帖由 CAMILLE009 於 2013-6-19 01:34 AM 發表 查看引用來源

唔係無反應... 只係太怕 >.
放鬆心情,早啲識好過太遲先黎學

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-17 02:03 PM 發表 查看引用來源

噢... 忽然有一個景象..
一名處男俾一個好有經驗o既大姐姐榨乾
小男孩訓o係度咩都唔識做, 姐姐唔到兩分鐘o既工夫含爆o左佢,
隔一陣又坐上去, 兩分鐘, 又爆
爆完用咀出力咁啜, 啜到男孩暈低咁滯

ps  ...
第二次, 兩分鐘, 又爆
可能嗎?:smile_o04:

引用:
原帖由 fung9fung 於 2013-6-20 02:16 AM 發表 查看引用來源

第二次, 兩分鐘, 又爆
可能嗎?:smile_o04:
梗係唔可能啦
無聊o既幻想啫...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-20 07:28 AM 發表 查看引用來源

梗係唔可能啦
無聊o既幻想啫...
我以為妳有特別技能嘛!
定妳條仔特別敏感嘛!

引用:
原帖由 fung9fung 於 2013-6-20 10:17 AM 發表 查看引用來源

我以為妳有特別技能嘛!
定妳條仔特別敏感嘛!

用口水+手 打JJ o既話真係可以兩三分鐘打敗佢o架
不過係第一次同埋要好多口水, 第二次先j 佢未試過
但係要講清楚!! :smile_38:
俾佢插或者用口時, 佢絕對唔係兩分鐘就失守o既人!!!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-20 10:28 AM 發表 查看引用來源

用口水+手 打JJ o既話真係可以兩三分鐘打敗佢o架
不過係第一次同埋要好多口水, 第二次先j 佢未試過
但係要講清楚!! :smile_38:
俾佢插或者用口時, 佢絕對唔係兩分鐘就失守o既人!!!
你條仔應該時常跟妳做,就算第一鑊加口水+手,冇乜理由兩分鐘可以KO喎。
唔通你技術超強?

唔俾都ok, 我以前有個ex都完全無搞過
但分手唔關有無性, 而真係有問題
所以唔駛太擔心
不過佢有摷你, 你無俾佢, 係因為無感覺定點先:smile_40:

引用:
原帖由 fung9fung 於 2013-6-20 06:48 PM 發表 查看引用來源

你條仔應該時常跟妳做,就算第一鑊加口水+手,冇乜理由兩分鐘可以KO喎。
唔通你技術超強?

咁我又唔敢咁大口氣 :smile_13:可能係用手仔chok 時... 比較得閒可以搞其他o野卦 :smile_o13:
可以啜佢linlin又得, 同佢傾計講咸濕o野又得... 多數圍繞小弟弟o既話題...
同埋手可以伸長就位嘛, 人地最鍾意一面受刺激一面鍚我腳趾, 或者我好主動咁搵對腳撩佢塊面 :smile_o05:
鍾意想鞭打我都得 :smile_o03:

怕等到𠴱日佢唔起頭^_^

樓主concept幾好,結婚先比對你自己有保障,萬一你bf趙完鬆,到時你喊都無謂。
不過,有一樣野幾肯定係,你bf一定會出去偷食,叫g, 援膠等

前往最後回覆