上一頁下一頁
發新話題

不完美的句號

收藏  |  訂閱
70  3.0k

不完美的句號

係時候寫上句號了,長痛不如短痛

感覺上,個女既係搵藉口同你分手

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-3-7 03:19 發表 查看引用來源
男人為一個女人付出了九十九分,女人才考慮因為感動而一齊,男人犯了一件不起眼的小事就要被block, 男人的誠意真廉價,比廁紙還平宜
女人狠心上嚟最係咁,無道理可言!

你心中是小事,她心中可能是大事……

有時男人都會block人既,好雙向既,唔一定女人

你個人都幾公平講得好合理
引用:
原帖由 豬大人 於 2020-3-7 12:59 發表 查看引用來源

回覆 1# 80後廢青人夫 的帖子

争氣D啦⋯⋯⋯⋯💪🏼💪🏼重新上路

太感情用事了! 99%係你覺得姐! 可能1%都唔中! 合則來不合則去, block 你係唔想你煩9住哂! 自命多情呀! C兄! 😂😂😂睇開D啦!

引用:
原帖由 豬大人 於 2020-3-7 12:59 發表 查看引用來源
我知, 不過今次係我奶野嘛, 所以先咁講。
其實timing真係好重要, 明明都係鐘意, 但timing唔啱, 就算鐘意都冇用, 會有更強既力量會令人分開

引用:
原帖由 business2047 於 2020-3-7 16:54 發表 查看引用來源
太感情用事了! 99%係你覺得姐! 可能1%都唔中! 合則來不合則去, block 你係唔想你煩9住哂! 自命多情呀! C兄! 😂😂😂睇開D啦!
感情用事係當然的, 因為我唔係搵SP嘛, <block 你係唔想你煩9住哂!>除左尼句係中左, 其他你都唔中, 如果係以搵SP既心態去分析, 你是對的, 因為感情起成徵既存在起搵SP上的確是多9魚, 但我搵既係女朋友, 睇法唔同。不過你句睇開D, 我收下了, THX

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆