為淫師表最驚嚇的一次

收藏  |  訂閱
18  11.9k

為淫師表最驚嚇的一次

做左Cd rom好耐,有時間分享下。
小弟3x歲已婚有2SL, 其中一個是女主角C,2x歲。C跟我學琴幾年了,最近見面時間少d,又要同佢準備考8級,自然無時間開房。不嬲佢都會租不同的琴房上堂,工厦有、琴行又有,咁又要滿足佢既需要,只好上堂時間抽d時間……你懂的。

咁最近一次,C租了一間我之前未去過的琴房,工厦入面的。只要事前比錢就得,老細就會比password自己入去正門,房門是無鎖的,無任何人的(無職員、無老細,只有上一位租客,其他房當然有其他人)

今次彈無一陣就引我啦,無計,之前一日好認真上堂,只係最後幾分鐘夠時間比佢口爆吞埋就走。

咁去了新環境,我不知那來的危機感,決定暴力破壞個門,令到房門可以上鎖(走時還原,無弄髒地方就係好租客啦)

大家除曬衫褲,佢係手袋拿細枝的av棒出來,我當然明,想我高速震豆豆嘛,佢要高潮好簡單,一震就high。C 少少肥底,大胸,係好吸引我o個種,次次琴房插5分鐘左右我就投降了。所以今次我決定用套,增強我的持久力。今次比C含到硬就開始,C有個奇怪的「優點」,就係無乜前戲都好快ready.
試左幾個姿勢,包括地毽上男上女下,女上男下,當然無床咁舒服,又試埋狗仔式,好套好好多,果然無咁易出,但都係無床o個種反彈力。

玩左5分鐘,最後決定,都係玩番男上女下算。不過係佢訓左琴凳上,腳凌空,我企係度。不停的快速抽插。C都有感覺,開始叫,我當然不想佢叫到出面聽到,咁佢乖乖收聲啦,仲話果然唔同左。

玩左10分鐘,突然有人敲門,嚇到我即縮,C好擔定咁講『等等』,就即刻著衫。第一次見佢著衫快過我,佢著完就扮彈,我就抹汗。原來老細黎,我都第一次見佢……想試少少野%$?*#,好快試完,又問下部琴o不ok, 我都老實講琴有咩缺點,跟住佢就走了。

之後點? 當然繼續上堂啦= =...我同佢都無Mood 玩啦。
點解今次換衫快過我?原來胸圍底底都無著,突曬點,唔知老細個角度睇唔睇到?

我最初無預老細會上黎(佢的分店在不同區,黎都要時間啦),所以我既「暴力」鎖門只能防其他人,對老細無效,佢用key就可以開到門啦。
佢又有耐心等我地開門,如果唔係咁就捉姦在房……
究竟老細知唔知琴房變炮房??

引用:
原帖由 b2rd 於 2017-9-24 06:01 PM 發表 查看引用來源
小弟3x歲已婚有2SL, 其中一個是女主角C,2x歲。C跟我學琴幾年了,最近見面時間少d,又要同佢準備考8級,自然無時間開房。不嬲佢都會租不同的琴房上堂,工厦有、琴行又有,咁又要滿足 ...
有圖有證據,期待。。。

理得佢細佬點諗,你諗吓你老婆發現咗會點仲好。。。。

感謝分享

引用:
原帖由 b2rd 於 2017-9-24 06:01 PM 發表 查看引用來源
小弟3x歲已婚有2SL, 其中一個是女主角C,2x歲。C跟我學琴幾年了,最近見面時間少d,又要同佢準備考8級,自然無時間開房。不嬲佢都會租不同的琴房上堂,工厦有、琴行又有,咁又要滿足 ...
嘩,好刺激呀😱

照師兄的講法,都有彈過下琴的小弟直覺係,老細可能對你哋心存懷疑,不過唔會當場話你哋,以致少咗個客,師兄都應該明白,正常教琴的係呢會關門/鎖門的,呢個算係不成文規條,說算係練琴都唔會咁做,不過講咩都冇用,玩得開心冇出事就ok啦

我都識教人吹簫

引用:
原帖由 中年的臂彎 於 2017-9-24 10:50 PM 發表 查看引用來源

有圖有證據,期待。。。
你可以當故仔看,我無圖無真相,而且唔想幫人地老細賣廣告,總有細膩的網友睇相就知係邊度。

引用:
原帖由 G_yan 於 2017-9-24 10:54 PM 發表 查看引用來源
理得佢細佬點諗,你諗吓你老婆發現咗會點仲好。。。。
以前真係發現過(我認我不小心),結果同C一個幾月無聯絡

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2017-9-25 12:44 AM 發表 查看引用來源
照師兄的講法,都有彈過下琴的小弟直覺係,老細可能對你哋心存懷疑,不過唔會當場話你哋,以致少咗個客,師兄都應該明白,正常教琴的係呢會關門/鎖門的,呢個算係不成文規條,說算係練琴都唔會咁 ...
真係怕出事,所以次次琴房我的狀態都算差,正式埋門開始計都係得5-10分鐘。越諗越驚,都係開房最穩陣,慢慢玩

前往最後回覆