上一頁下一頁
發新話題

當sm player 遇上 露出多p 愛好者(update 圖已完結)

收藏  |  訂閱
63  14.7k

當sm player 遇上 露出多p 愛好者(update 圖已完結)

哈佬,又係我smaster,原本唔再出帖架喇,最後見其實都好多人支持,為咗答謝你地,我就捲土從來喇!
好!入正題!
事源本主人係其他論壇有follow開個ching啲相嘅,後尾加咗wechat聯絡到原本佢地係玩多p同露出,而佢見我又好似幾鍾意影相,所以大家夾吓黎玩,首先3p,我未玩過,同埋我都好想試吓影呢啲相,心𥚃就構思好幫佢太太綁好蛇綁黎露出影緝相,挑戰吓自己嘅攝影功力。同ching溝通好,佢都好讚成我嘅構思。咁就約好係一個晚上熱烈地進行,我地約好出黎飲吓酒溝通吓交流吓先,我非常讚成,因為我都鍾意飲酒猜吓杖咁嘅,我先去酒店拎咗房先,再去目的地酒吧飲,的士途中我心情好緊張,好似細個第一次睇line fd 咁。一路同ching溝通中,忽然佢問我的士車牌係咪乜乜,我一睇回佢係,佢話佢跟住我後面,攪到我梗加緊張,到咗酒吧落車見到佢地兩公婆,好在佢地好nice,好令我心情安定下來,坐地一路講下心情談吓政治,又講吓性事咁時間好快就十二點幾一點,時機成熟,大家出發去酒店拎齊嘢落街,玩sm露出照...一路都勁緊張,加上我又飲咗五杯500ml黑啤,我都驚影出黎,鬆郁蒙...但機會只有一次,唯有盡力影,咁我就做鏡手,ching,就做天文台,太太就非常聽話合作,佢地果然係有經驗之人,利害!我地影過嘅有公園,馬路中間,便利店門,輕鐵站,途中我一路都非常專心冇留意四周,ching 話對面街好似有個肥仔發現到行黎行去𥄫嘢,我到最後都睇唔到,唔通嗰啲係七月嘅朋友?
影吓影吓,玩到身水身汗就咁玩咗兩三個鐘,已經四點,我地返上酒店,睇相同玩3p,但其實之前都知道太太m到,佢地有問我介唔介意,我就話唔介意,有得影都ok架喇,我唔一定要攪嘢,咁我好奇就問佢太太有冇玩後面,咁佢就話兩難問題,如我唔好大條都ok 嘅,咁我係普通尺碼啫,再揀完相正題,我先拎咗啲肛門玩具珠串出黎同佢太太玩吓前戲,玩到佢太太係叫,又睇住個門口啲珠出出入入,最在視覺聽覺享受,玩左一大論,就同太太入去沖涼準備攪嘢,沖完涼見到太太個樣實在好攰,我就叫太太同我係浴室吹爆就算,途中ching 入黎睇同幫我影相,感覺實在有啲奇妙,口爆完就執嘢走人,因為已五點,九點就開工,唉....

好多謝ching 兩公婆咗個咁難忘嘅體驗我。
相已放完!
多謝大家欣賞!

引用:
原帖由 Smasterm 於 2017-9-14 01:40 PM 發表 查看引用來源
哈佬,又係我smaster,原本唔再出帖架喇,最後見其實都好多人支持,為咗答謝你地,我就捲土從來喇!
好!入正題!
事源本主人係其他論壇有follow開個師師啲相嘅,後尾加咗wechat聯絡到原本佢地係玩 ...
幾時再3P ?

引用:
原帖由 bae146 於 2017-9-14 01:48 PM 發表 查看引用來源

幾時再3P ?
未約丫,實有下次嘅,因為佢老婆非常滿意今次玩法同表現。

尾巴是綁的?

還是插入patpat的???

引用:
原帖由 kennyleung2019 於 2017-9-14 02:57 PM 發表 查看引用來源
尾巴是綁的?

還是插入patpat的???
插入的,因為不能行動主如,所以唔係好多有尾巴

Wow :smile_40:

引用:
原帖由 Smasterm 於 2017-9-14 01:40 PM 發表 查看引用來源
好!入正題!
事源本主人係其他論壇有follow開個師師啲相�,後尾加咗wechat聯絡到原本佢地係玩 ...
支持師兄岀多啲相😊

好激喎

有得屌屎忽都唔去馬,師兄好忍得喎!

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-9-14 04:38 PM 發表 查看引用來源
有得屌屎忽都唔去馬,師兄好忍得喎!
師兄,佢太太個樣實在好攰吓,應該話大家都好鬼攰😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆