好苦惱

收藏  |  訂閱
8  906

好苦惱

小弟同女友一齊已經三年,佢係我第一個女人,佢個處比左上任,本身佢同上任對扑野唔太熱衷,所以佢地一齊只係搞過一次,但佢上任都會手多多搞佢甚至用手可以令佢高潮,問題係小弟好鐘意扑野,一齊耐左女友都會配合,但佢話我前戲太差,好多時都會令佢唔舒服,我試過摸佢陰核佢唔鐘意個感覺,佢陰唇比較薄,摸佢會ok,但摸入小小比較嫩啲既肉佢話會刺痛,小弟由於無其他對象練習所以三年以來都無進步過,女友只係只知舒服與唔舒服,我地都搵唔到問題所在(大家都無咩經驗),我最初以為佢可能係冷感,但後來知道佢上任可以用手令佢高潮,我就知道問題係我度,我能做到既都做哂(睇多啲AV進修,慢慢來錫佢全身其他地方先,每次都剪哂指甲),但幫助不大,搞到我好無自信,好苦惱

打電話問番佢前度攞料

用口,用脷,正常女人,淑女都變蕩婦

引用:
原帖由 gamavan 於 2013-7-5 04:03 PM 發表 查看引用來源
用口,用脷,正常女人,淑女都變蕩婦

感謝你建議 不過小弟試過佢唔鐘意

引用:
原帖由 蕭負楠 於 2013-7-5 11:15 AM 發表 查看引用來源
小弟同女友一齊已經三年,佢係我第一個女人,佢個處比左上任,本身佢同上任對扑野唔太熱衷,所以佢地一齊只係搞過一次,但佢上任都會手多多搞佢甚至用手可以令佢高潮,問題係小弟好鐘意扑野,一齊耐左女友都會配合, ...
力水:輕輕/輕柔/溫柔/有時如螞蟻爬過

前奏流程清單

耳背/耳

頸項

咀 (冇feeling唔洗French)

(上面用咀-----唔洗脷或濕---口水)

Lin Lin---啜吮奶集中d乳頭(輕輕/輕柔/溫柔)

小妹妹----輕用手指掃毛毛-----輕掃/按陰蒂----勿用手指插!

大腿內側-----輕用手指掃

腰-----輕用手指掃/用咀錫錫

正常女士已夠!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-5 09:51 PM 發表 查看引用來源

力水:輕輕/輕柔/溫柔/有時如螞蟻爬過

前奏流程清單

耳背/耳

頸項

咀 (冇feeling唔洗French)

(上面用咀-----唔洗脷或濕---口水)

Lin Lin---啜吮奶集中d乳頭(輕輕/輕柔/溫柔)
...
感激不盡!有時女友都會話我好粗魯,我知我都係
按陰蒂唔好插入係指淨係出面掃?

引用:
原帖由 蕭負楠 於 2013-7-5 10:16 PM 發表 查看引用來源

感激不盡!有時女友都會話我好粗魯,我知我都係
按陰蒂唔好插入係指淨係出面掃?

保守既女生,你掂佢最私隱處,佢都已經覺得好咸濕,會出水!(心理)

出面掃(同輕按)陰蒂連毛毛,佢哋已經好激!

冇女仔無端端變左淫婦!(有d一世都唔會)

平時個個女仔都如處女!

幻想下:有個女仔怕怕哋醜,比左隻私火西西仔比你玩!

要好溫柔體貼呵護!

(痴線!-----如果有人以為女仔可以做AV女優!)

學学正常性愛吧!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-6 12:17 AM 發表 查看引用來源

保守既女生,你掂佢最私隱處,佢都已經覺得好咸濕,會出水!(心理)

出面掃(同輕按)陰蒂連毛毛,佢哋已經好激!

冇女仔無端端變左淫婦!(有d一世都唔會)

平時個個女仔都如處女!

...
但佢本身分泌唔多我都唔覺佢出水

引用:
原帖由 蕭負楠 於 2013-7-6 10:08 AM 發表 查看引用來源

但佢本身分泌唔多我都唔覺佢出水

健康、心理、環境、生活習慣、遺傳、經濟等等!

有時要問專業人士!

前往最後回覆