上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.4k

其實做虐待及輪姦的, 真係好痛苦, 其實拍之前, 女優知道題材,只係到拍攝時有部分男優大力過頭或粗暴了, 所以唔會享受, 唉......可能拍輪姦戲, 心靈受創不特只, 下身有可能會損傷及撕裂....
樓主有拍過無套及無格嗎?
多P是否比輪姦拍得斯文一點?
現在樓主已在香港? 做回一個正常人吧, 試過就算了

引用:
原帖由 AM151 於 2017-7-28 11:33 PM 發表 查看引用來源
其實做虐待及輪姦的, 真係好痛苦, 其實拍之前, 女優知道題材,只係到拍攝時有部分男優大力過頭或粗暴了, 所以唔會享受, 唉......可能拍輪姦戲, 心靈受創不特只, 下身有可能會損傷及撕裂....
樓主有拍過無套及無格嗎? ...
未拍過虐待及輪姦,不過都知係咩野一回事。通常都唔會過份到有身體損傷及撕裂,只係真係會好辛苦。

我有拍過無套及無格的,基本上近幾年AV女優競爭真係好激烈,睇片酬份上,冇邊個冇拍過無修正的。

多P一般都會比輪姦斯文好多,唔會話好粗暴、糟質,兩種拍法。

有師兄係pm問我點解要拍AV,其實都係個幾個原因:好奇、為錢、有少少明星夢想試下自己可唔可以紅到、唔覺得真係一件好羞恥的事。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 11:50 PM 發表 查看引用來源
有師兄係pm問我點解要拍AV,其實都係個幾個原因:好奇、為錢、有少少明星夢想試下自己可唔可以紅到、唔覺得真係一件好羞恥的事。
第一次接觸到拍過AV既人.
咁師姐你而家又點睇男人?  會點揀另一半?  還是已婚?
好多人接受唔到自己老婆(或新抱)做過AV女優, 你會唔會將一切向另一半說明?

引用:
原帖由 xy1xy2 於 2017-7-29 12:04 AM 發表 查看引用來源

第一次接觸到拍過AV既人.
咁師姐你而家又點睇男人?  會點揀另一半?  還是已婚?
好多人接受唔到自己老婆(或新抱)做過AV女優, 你會唔會將一切向另一半說明?
而家有戀人,日本人,拍左兩年拖,唔會將一切向另一半說明,佢真係發現先算。

冇咩點睇男人,其實同之前都係一樣,唔會有特別唔同。

有機會睇下師姐D AV 就好:smile_40:

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 01:16 PM 發表 查看引用來源
見報紙講AV女優面接,我又講下我的經驗。

我是中日混血兒,樣子OK,身材普通。

想拍AV,其實有很多門路,除街上被兜搭外,各間AV製作商都各有自己的網站,在留下妳的基本個人資料後,他們會相約面接的時間。
...
第一次睇到有人現身說法,長知識了!

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 02:42 PM 發表 查看引用來源

可能真係有D女優係好等錢使,但係應該唔多。
其實做過就會知AV 女優賺的都唔可以完全話係easy money。
係日本人眼中,AV女優唔算淫業,同風俗娘唔同。

我會覺得香港同台灣男人比日本男人好,日本男人太大男 ...
多謝分享。有缘可交個朋友?

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 07:59 PM 發表 查看引用來源

大部份都好OK,但當然唔係個個男優都咁勁,有時都須要扮高潮。
咁都好考演技wo...
有D想睇下C姐既作品HAHA

想睇下師姐既作品

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆