上一頁下一頁
發新話題

按摩師生涯3...我返黎嗱...更新p3,4,#58#81

收藏  |  訂閱
104  30.5k

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-5-22 03:11 PM 發表 查看引用來源
按摩師生涯...返黎嗱
好耐冇見...仲記得我嘛?

呢位16號係第一個pm我既...初初佢用試探口吻去試探我係咪真按摩師定摸蝦師...之後係wechat傾左一排...16號開始信任我...其實唔怪得16號 ...
真.按摩師!

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-5-26 11:52 PM 發表 查看引用來源
有師兄問.有冇做夫妻
咁就分享返以前其中—個post

呢一對係夫妻客...住澳門既...果時負責人...喂...eric你今日下午去澳門...我...吓...咁遠揾到來香港...之後搭上呢次外賣之旅...去到酒店...係一個年紀比較 ...
其實會唔會佢老公做錯事,但因為老婆有錢所以可以咁懲罰佢?

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-6-1 11:35 PM 發表 查看引用來源

今次主角係一對夫妻!!一入房當然沖涼先!!沖完開始做背!再手!腳!patpat...我見時間差唔多開始挑逗位太太...不停捽佢粒豆豆!好快佢就不停擺動身體去迎合我...吖...吖...佢開 ...
當場好多時硬了冇射:返家有冇打飛機射出來?此位人妻必定是大波,我估😘

Ching.我都係剛剛先開始睇引引版。
特別對3p 有性趣。
重有無d,淫賤夫妻是有攪到的?

睇到我都想走去學按摩🤔🤔🤔

其實點入行?

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2017-6-2 07:12 PM 發表 查看引用來源
師兄終於回歸了:')
好耐冇見

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-6-2 09:51 PM 發表 查看引用來源

當場好多時硬了冇射:返家有冇打飛機射出來?此位人妻必定是大波,我估😘
你又知既

引用:
原帖由 焦急勇敢的Man 於 2017-6-3 11:59 AM 發表 查看引用來源
Ching.我都係剛剛先開始睇引引版。
特別對3p 有性趣。
重有無d,淫賤夫妻是有攪到的?
唔可以話淫賤
佢地追求刺激啫

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-6-8 10:17 AM 發表 查看引用來源

你又知既
直覺估此人妻是大波,有冇34D?乜波型?又是你愛的波型

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆