上一頁下一頁
發新話題

完了吧~如無意外

收藏  |  訂閱
195  13.0k

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-11 18:44 發表 查看引用來源

打錯野,係想講你有落感情係你個情人道
知道,不用介意

今次只係突然有感而發,估唔到都有咁多共鳴,同埋依家真係到處都係人夫人妻秘密情人,最攪笑既係表面上真係完全睇唔出

不守遊戲規則,
放手喇!

我来個轉會續供。

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-11 07:11 PM 發表 查看引用來源
今次只係突然有感而發,估唔到都有咁多共鳴,同埋依家真係到處都係人夫人妻秘密情人,最攪笑既係表面上真係完全睇唔出
凡事都唔可以睇表面,哈哈
呢個世界太多黑暗面,只係咁岩有呢個平台大家就一次過爆出黎

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-11 07:11 PM 發表 查看引用來源
冇樣睇的,平時大家表面係平凡人安分守己,日子耐左,都會覺得累。

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-11 01:48 PM 發表 查看引用來源

緣分既野好難講
你啱人,人啱你,你選人,人選你
然後大家要夾,好不容易

引用:
原帖由 kelly1213 於 2017-9-11 10:11 PM 發表 查看引用來源

然後大家要夾,好不容易
其實我有諗過使唔使講分開下?
佢仲keep 住日日都有搵我,但都係講下早晨,食飯,同問我放工未,好似下下要我諗話題,有時同佢傾野又唔覆,覺得自己好似同緊空氣講野,我都會厭的。

其實, 人夫與人妻在大家互相探聽心意時, 基本上同最初男女雙方在戀愛初初芾萌芽一樣, 只是大家各自背後已經有一個責任及角色, 所以如果人夫及人妻在初初互動時, 根本上可以好甜蜜及溫馨, 只要大家都想聯手建立一個關係, 什麼話題 (無論有否論點及重要, 或是風花說月) 也可說上半天的
當然, 只是講了數天就約上房大戰就另作別論

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-11 22:30 發表 查看引用來源

其實我有諗過使唔使講分開下?
佢仲keep 住日日都有搵我,但都係講下早晨,食飯,同問我放工未,好似下下要我諗話題,有時同佢傾野又唔覆,覺得自己好似同緊空氣講野,我都會厭的。
咁攪笑,好似好單方面咁
佢唔會同你講心事嗎?唔會問你野嗎?唔會關心你嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆