上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.4k

你有拍過?有點想DOWNLOAD 黎睇

引用:
原帖由 chris@hk 於 2017-7-28 10:00 PM 發表 查看引用來源

係街俾人撩,咁樓主你一定有過人之處如靚樣又或身材不俗。
拍前雖然會講點拍,會唔會中間加料?
男優中途早洩係咪休息定搵第二個中途加入?
身材唔算大,但係樣子清純。
其實AV星探一般係漁翁撤網,唔一定要樣靚身材好先會撩妳。

有時都會中間加料,不過一定會係妳自己確認過可以接受的範圍內,唔會加d妳NG的。

會中途休息,再補拍剪接,唔會搵第二個中途加入。

引用:
原帖由 Sakuko 於 28/7/2017 16:02 發表 查看引用來源

因為始終有套本番同生本番、中出的片酬有一段距離,第三套開始就同意生本番,之後同意中出,好似之前講過,係會越拍越NG解禁的。
可以解釋一下, 本番, 生本番, NG解禁係咩意思?
我睇過一套有格, 個女優一坐低, 無啦啦就有一個男優除褲就插, 成套戲唔同場景唔同男優, 其實係咪剪接?
另外, 有時見到女優拍到好似想喊同好委屈辛苦, 其實係咪本身跟劇本做出來表情?

現在還有拍嗎?

引用:
原帖由 AM151 於 2017-7-28 10:52 PM 發表 查看引用來源

可以解釋一下, 本番, 生本番, NG解禁係咩意思?
我睇過一套有格, 個女優一坐低, 無啦啦就有一個男優除褲就插, 成套戲唔同場景唔同男優, 其實係咪剪接?
另外, 有時見到女優拍到好似想喊同好委屈辛苦, 其實係咪本身 ...
本番即陰道性交
生本番即不帶套陰道性交
NG 即 Not OK,不同意的事項

應該係剪接,如果唔同場景唔同男優,唔會一take過。

其實好多時係真係喊同辛苦,尤其是一些重口味的戲,例同凌虐、輪姦、禁制、東京熱個類,根本唔須要夠跟劇本做表情。

引用:
原帖由 AM151 於 2017-7-28 10:57 PM 發表 查看引用來源
現在還有拍嗎?
冇人要,冇拍啦。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 08:23 PM 發表 查看引用來源

肛交係好少女優肯拍,所以片酬會高,而且如果妳肯拍肛交,會有好多出演機會,因為供不認求。
咁你有冇私底下約男優做愛或男優私底下約你?

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2017-7-28 11:25 PM 發表 查看引用來源

咁你有冇私底下約男優做愛或男優私底下約你?
真係未試過。

聽講男優除拍戲外,私生活中好少做愛,因為子彈根本唔夠用。:smile_30:

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 11:21 PM 發表 查看引用來源

冇人要,冇拍啦。
自己有冇收藏自己拍過的AV?

引用:
原帖由 wmshea 於 2017-7-28 11:31 PM 發表 查看引用來源

自己有冇收藏自己拍過的AV?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆