上一頁下一頁
發新話題

不完美的句號

收藏  |  訂閱
70  3.0k

引用:
原帖由 豬大人 於 2020-3-11 19:19 發表 查看引用來源
好想唱k丫,好耐冇唱k😔
我都好耐無唱K
不過我唱得唔好聽😂

回覆 41# quizquizquiz 的帖子

好需要好忙既工作去比自己唔好睇手機

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-3-7 03:19 發表 查看引用來源
比三個月都唔能夠令佢返我身邊, 咁就算了
呢個年代,痴情唔值錢㗎,灑脫d啦兄弟,我都放棄了無止境的等待。

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-3-12 09:49 發表 查看引用來源
好需要好忙既工作去比自己唔好睇手機
將d時間放哂去工作的確不失為一個方法
我自己都經歴過
師兄加油

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-12 10:09 發表 查看引用來源
呢個年代,痴情唔值錢㗎,灑脫d啦兄弟,我都放棄了無止境的等待。
都係
有時你珍惜對方,對方不珍惜你也沒用

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-12 10:09 發表 查看引用來源
三個月啫,三個月盡力去做可以做既事

引用:
大家咁話,岩岩都散左…

引用:
痴情未去到, 不過比正常人都會有尼個反應, 如果唔係, 真係會懷疑自己為咩要晒時間晒精神晒心機挨眼訓同對方一齊。
如果為屌西, 比錢搞掂或搵SP就得, D時間留返搵真銀唔好? 緊係有原因令人覺得值得咁去做。外人睇就覺得好ON9, 因為完全唔合成本效益, 不過感情唔係講效益去計算。

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-3-12 10:16 發表 查看引用來源

將d時間放哂去工作的確不失為一個方法
我自己都經歴過
師兄加油
最鐘意, 不過尼排個景...........唉

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-3-12 10:17 發表 查看引用來源

都係
有時你珍惜對方,對方不珍惜你也沒用
係架, 咁你知唔知對方有冇珍惜你? 唔會單憑一兩個行為下定論。
我記得以前有個女性朋友同我講, 佢會block佢SL, 個男走左佢好唔開心, 我問佢做咩block, 佢話因為一來唔想比人搵到, 二來其實想個男人緊張d搵返佢, 我話你都block左人, 叫人點搵, 佢話佢一直有我地址同可以pm的

以上尼個情況, 最少有4個女人同我講過類似既野。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆