上一頁下一頁
發新話題

變成小淫娃之路(P3有更新題問,P4 20/9更新)

收藏  |  訂閱
67  9.8k

引用:
原帖由 nick歷 於 2017-9-15 10:41 PM 發表 查看引用來源

遲下會唔會俾人開發變成狂野小淫娃㗎:smile_o10:
我諗都會係斯文,但狂野左少少既小淫娃😂😂要睇男主之後會點調教啦

引用:
原帖由 二等肥天使 於 2017-9-16 02:18 PM 發表 查看引用來源

我諗都會係斯文,但狂野左少少既小淫娃😂😂要睇男主之後會點調教啦
咁要好好揀個識玩嘅主人喇:smile_40:

更新
因為小淫娃唔小心得罪左主人(內容不便透露),而家主人想問各位如何罰我呢個小淫娃好呢?

P.S.: 此題問會在星期三(20/9)截止,提供最佳意見,會有禮物一位!

請不要PM我,係到講,因為我仲未覆到PM

罰你 唔准著bra同底底係旺角街頭行到街尾 來回一次
之後再去朗豪坊既長電梯慢慢行上去 。

首先綁左你喺張櫈度,下身插著自慰棒
開最細。之後矇住你對眼,用羽毛掃過你嘅身體,每一次係你就嚟高潮嘅時候停,咁樣玩一個鐘。
引用:
原帖由 二等肥天使 於 2017-9-18 12:29 AM 發表 查看引用來源
更新
因為小淫娃唔小心得罪左主人(內容不便透露),而家主人想問各位如何罰我呢個小淫娃好呢?

P.S.: 此題問會在星期三(20/9)截止,提供最佳意見,會有禮物一位!

請不要PM我,係到講,因為我仲未覆到PM

引用:
原帖由 skka 於 2017-9-18 12:55 AM 發表 查看引用來源
罰你 唔准著bra同底底係旺角街頭行到街尾 來回一次
之後再去朗豪坊既長電梯慢慢行上去 。
好小兒科咋喎

引用:
原帖由 poiujkl 於 2017-9-18 01:01 AM 發表 查看引用來源
首先綁左你喺張櫈度,下身插著自慰棒
開最細。之後矇住你對眼,用羽毛掃過你嘅身體,每一次係你就嚟高潮嘅時候停,咁樣玩一個鐘。

呢樣玩過🙊

咁我輸左了,kakaka
引用:
原帖由 二等肥天使 於 2017-9-18 01:25 AM 發表 查看引用來源

呢樣玩過🙊

罰你插住粒震蛋同主人食飯,而主人會揸住搖控不定期咁震你,可能係你飲緊嘢或食緊嘢嘅途中。
上到房都唔俾攞番粒震蛋出嚟,幫主人吹爆為止,主人係呢個時候可以盡情打你pat pat,你痛都唔俾叫出聲。

肛交:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆