上一頁下一頁
發新話題

完了吧~如無意外

收藏  |  訂閱
195  13.0k

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-11 03:13 PM 發表 查看引用來源

強人所難真係形容得好好
我好明白佢點解突然想見我,佢一定有唔開心或者特別事情,可惜我真係無能為力
我都試過唔開心,心情好低落時想佢陪一陪我,可惜客觀條件做唔到。無得強求。

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-10 01:07 PM 發表 查看引用來源
因為大家一直生活既環境同習慣唔同,佢比較自由,我卻比較困身,又可能佢既小朋友已經大了,我既卻剛剛幼稚園

佢既要求就好似好簡單,就係想見我就見我,不過我放假就絕對唔可以出到黎,因為依d小小既事嘈左好多次 ...
呢個問題都幾大,人妻比人夫時間多,通常多沒好結果。

引用:
原帖由 jessica413 於 2017-9-10 09:05 PM 發表 查看引用來源
如果呢個係之前你係post講過的sl,咁都幾耐吓,要求就自然會多,正常架.
你都記得起師兄?

引用:
原帖由 逆插的玫瑰 於 2017-9-10 10:52 PM 發表 查看引用來源
呢一種無生活根基既關係,每一次見面都可能係最後一次見面,唔知會幾時、點樣會完,如果對對方有任何感情上既要求,咪只會令自己辛苦難受?同緣木求魚無分別
何必咁呢⋯⋯
呢D關係,講真一句,無好過有,最衰無時就會心思思。

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2017-9-11 12:35 AM 發表 查看引用來源
從來都要知道自己既位置

要知道自己根本無資格要求啲乜

咁只會加速關係既完結
但女方能做到嗎?我就不大相信。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-9-11 15:28 發表 查看引用來源

但女方能做到嗎?我就不大相信。
女方當然可以做到
當然佢都要同男方一樣,只要互相有一個不可放棄既家庭

同是天涯淪落人~

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-11 02:00 PM 發表 查看引用來源

即係點?
我會想珍惜到大家見面既機會,即係盡量就到大家工作時間,又唔會阻到大家原本既生活,特別家庭生活。
我唔會介意對方要求多見面,因為我都會掛住佢想同佢見多點見耐點,要配合
睇得出你都冇落過感情同心機落去呢段感情,難免有d激心。
我個人夫長期工作忙,有時都會亂諗野,同佢講我既感受佢又唔理,開始覺得有d辛苦

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-11 04:04 PM 發表 查看引用來源

女方當然可以做到
當然佢都要同男方一樣,只要互相有一個不可放棄既家庭
都係,大家唔會放棄現在擁有既野,就會明白大家的位置,外面果個情人我覺得係bonus .

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-11 06:30 PM 發表 查看引用來源

睇得出你都冇落過感情同心機落去呢段感情,難免有d激心。
我個人夫長期工作忙,有時都會亂諗野,同佢講我既感受佢又唔理,開始覺得有d辛苦
打錯野,係想講你有落感情係你個情人道

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆