上一頁下一頁
發新話題

按摩師生涯3...我返黎嗱...更新p3,4,#58#81

收藏  |  訂閱
104  30.5k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-25 04:23 PM 發表 查看引用來源

會講D咩故事?
講返以前D故事

引用:
原帖由 ptkc 於 2017-5-25 09:56 PM 發表 查看引用來源

衰婆呀!😂😂😂😂😂
真係估唔到你係邊個喎
你個名好似未傾過

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-5-25 10:35 PM 發表 查看引用來源

講返以前D故事
純冩回憶集

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-5-25 10:37 PM 發表 查看引用來源

真係估唔到你係邊個喎
你個名好似未傾過
we chat ar

引用:
原帖由 ptkc 於 2017-5-26 12:06 AM 發表 查看引用來源

we chat ar
我見過你?

有師兄問.有冇做夫妻
咁就分享返以前其中—個post

呢一對係夫妻客...住澳門既...果時負責人...喂...eric你今日下午去澳門...我...吓...咁遠揾到來香港...之後搭上呢次外賣之旅...去到酒店...係一個年紀比較大男人開門比我...入到去見到一個中年女人...之後佢老婆開始除衫...叫我同佢一齊沖...同佢老婆入去沖涼...洗洗下...個女人講不如我地係度玩陣先出去丫...之後攬住佢...同佢捽碟...佢唔敢大聲叫...之後佢攬住我...不如我地係度偷偷地做...我話D套係出面喎...之後當然冇同佢係浴室做啦...之後出到去...佢老公一直冇出聲坐係梳化度睇電視飲酒...佢老婆開始扒係度按摩...咁我騎住佢patpat按...佢久唔久就頂一下上來頂下小eric...其實都幾監介...小eric已經比佢頂醒左...有時要扒前按時...好似直接吉佢咁...到推油...開始用熱油掃佢pat...佢已經好細聲叫...哼...之後到同佢摸豆...其實一路佢都冇太大聲叫...我以為佢唔high...一摸濕晒架喎...佢老公一直都冇過來望...只係自己不停劈酒...到轉身錫佢粒linlin...不停含落口啜...又打轉...慢慢錫到佢妹妹...用好輕力啜佢塊唇...久唔久啜佢粒豆...佢都只係哼...哼...冇幾耐佢老公終於起身話落去買野...房門一關...佢好似變左另一個人...襟住我騎上來...不停錫我...又一野含落小eric...成個過程好進取...我問佢做咩頭先咁靜...之後佢話我唔鐘意係佢面前叫...佢叫我快D做...唔想佢返來...快D吊我...大大力就得...我好易高潮...之後上套...佢坐上來...踎住咁坐...下下...啪啪聲...丫...丫....舒服...丫...之後佢突然停左...感覺佢裡面啜下啜下...高潮來左...之後佢提議我去窗邊玩...後推佢...丫...大力D吊我...個頭好頂丫...丫...丫...打下我patpat...大力D打...丫...又到嗱...丫...丫...唔好停...好爽丫...丫...之後同佢返床邊...m字腳入去...丫...吊到好入...丫...快D...快D...丫...之後佢話我飽...你唔使出野...但你快D掉左個套去...佢一定睇你有冇出野架...之後攬左佢一陣...佢老公就返來...之後沖埋涼...就回程返香港了

重溫,都好好睇,多謝

Nice story, support you

?世界上很多奇怪的人…
包括這對中年夫婦?
有印象看過這篇舊文

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-5-26 11:52 PM 發表 查看引用來源
有師兄問.有冇做夫妻
咁就分享返以前其中—個post

呢一對係夫妻客...住澳門既...果時負責人...喂...eric你今日下午去澳門...我...吓...咁遠揾到來香港...之後搭上呢次外賣之旅...去到酒店...係一個年紀比較 ...
好鬼古怪喎佢地兩個
好奇一問如果想學按摩可以邊度學呀?
因為sp都中意人地幫佢按摩推油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆