上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.4k

引用:
原帖由 AM151 於 2017-8-18 12:14 PM 發表 查看引用來源
就算男女優在拍攝前有健康證明, 現場那一張床舖及軟墊, 已經有多人的體液滲入, 也是一個傳播細菌的根源
其實酒店房間有時咪一樣。

引用:
原帖由 BPF 於 2017-8-18 03:48 PM 發表 查看引用來源
在交手後 ,  那一個男優給你最爽最好 feel .
唔想開名,可以嗎

引用:
原帖由 BPF 於 2017-8-18 04:00 PM 發表 查看引用來源
日本父母接受女兒做女優 ?  朋輩對你這身份是認同 ? 羨幕 ? 保持距離或疏離 ?
唔知咪冇問題。

謝謝樓主的無私分享。
行行都係辛苦行業,
敬業樂業就好。:smile_o12:

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-9-4 04:23 PM 發表 查看引用來源

我冇拍過黑人男優。

最大好似大約6吋幾7吋,兩吋幾粗,其實有一D性玩具會仲大仲粗。

其實太大係真係會痛的,唔好受。
嘩,咁而家有冇時諗返以前爽 yy,而家對住 d 正常 size 會失望. 因為好多師姐成日話食完大腸返唔到轉頭

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-8-18 03:40 PM 發表 查看引用來源

只可講即使有健康檢查證明,都唔係100%保證唔會有性病。
至於懷孕,避孕藥的成功率唔係100%,如果單用套唔食藥的話(有D唔拍生本番同真中出的女優會唔食藥),出事機會更高。
thx,師姐解說,師姐你介不介意pm我你拍過什麼片

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-9-4 04:23 PM 發表 查看引用來源

我冇拍過黑人男優。

最大好似大約6吋幾7吋,兩吋幾粗,其實有一D性玩具會仲大仲粗。

其實太大係真係會痛的,唔好受。
都是太粗太長真係攪到女女痛,還有,你不講我以為百人斬一日完成先,原來分開幾日做,一日做禁多次女女下面有水出

引用:
原帖由 Lowee 於 2017-8-18 04:18 PM 發表 查看引用來源
師姐有無比D導演或其他工作人員乘機搞過???
佢地會用咩藉口 OR 唔洗藉口???
導演或其他工作人員會帶套嗎???
其實娛樂圈哩行,潛規則真係好普遍。

我曾經有服待過老板,亦有同兩、三個導演做,其他工作人員,在拍多人顏射等群戲時,好多時會做埋臨記或"汁男"。

老板同導演根本唔使藉口,亦好多時唔會帶套做。

引用:
原帖由 mgfreedom 於 2017-8-19 02:53 AM 發表 查看引用來源

事前定事後藥

亦想問下點解有人肯拍生本番但又唔係生中出?
仲有有咩廠既片有生本番?
避孕藥。

係好少人肯拍生本番但又唔係生中出,我都唔明既然肯拍生本番,點解唔係肯拍生中出。

全部製片商都會拍生本番,只不過有D都會拍唔係生本番。

引用:
原帖由 kk-ng 於 2017-8-19 10:54 AM 發表 查看引用來源
AV導演同拍戲明星既導演有無可能係同一班人??
AV男優/女優 同藝人有無可能接觸到 ( 意思係假設香港歌手林欣彤同拍戲黃秋生咁,有無可能識到) ??
差不多完全兩班人兩個世界。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆