上一頁下一頁
發新話題

不完美的句號

收藏  |  訂閱
70  3.0k

引用:
原帖由 Gentleman2046 於 2020-3-7 16:49 發表 查看引用來源
争氣D啦⋯⋯⋯⋯💪🏼💪🏼重新上路
我好多方面都好爭氣, 唯獨感情方面, 我真係一D都唔爭氣。
對鐘意既人付出可以好多, 但得到既就......唉~~

引用:
原帖由 JackLam90611 於 2020-3-7 12:44 發表 查看引用來源
你心中是小事,她心中可能是大事……
係, 其實我知咩事, 只係我覺得唔應該係咁, 我忍唔住, CHALLENGE左佢, 唉

見C兄, 一个po就叫已消失嘅人見字速回, 另一po 又叫人唔好blk你! 呀情聖C兄, 其實好多女性都不喜歡甚至怕依D婆婆媽媽, 痴痴立立嘅男人㗎! 唔关SP, SL定FWB 事嘅!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-7 10:08 發表 查看引用來源
女人狠心上嚟最係咁,無道理可言!
其實唔關佢事, 只係我覺得真係有需要咁? 既然接受我, 做咩又要block, block完又要解。

女人狠心上嚟最係咁,無道理可言!>道理我是明,佢都唔係狠心, 不過會令人無安全感

女人心海底針
師兄振作加油

引用:
原帖由 business2047 於 2020-3-7 17:17 發表 查看引用來源
見C兄, 一个po就叫已消失嘅人見字速回, 另一po 又叫人唔好blk你! 呀情聖C兄, 其實好多女性都不喜歡甚至怕依D婆婆媽媽, 痴痴立立嘅男人㗎! 唔关SP, SL定FWB 事嘅! ...
一个po就叫已消失嘅人見字速回> 我冇出過尼個post, 都冇叫人唔好block我(唔計尼個post), 你係咪記錯人? 其實尼個post唔係比佢睇, 佢唔上forum的, 我係因為佢唔會睇, 我先會起尼度打。仲有唔好叫我咩情聖C兄, 唔同人搵唔同野, 人人都有自己既需求, 唔駛咁講人。

其實好多女性都不喜歡甚至怕依D婆婆媽媽, 痴痴立立嘅男人㗎!>婆婆媽媽, 痴痴立立好似同我扯唔上好多關係, 唔好再9估啦, 阿南ching。
太自以為是只代表你睇事既level就係咁多。起處事上, 好多女性的確不喜歡D婆婆媽媽, 痴痴立立嘅男人, 但感情世界唔係個個都咁諗, 人性係想自己被另一半需要, 所以適當既了解同互動係必要的。唔好一本通書讀到老, 冇野係絕對。

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-3-7 17:24 發表 查看引用來源
女人心海底針
師兄振作加油
thx Man!!

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-3-7 04:54 PM 發表 查看引用來源

我知, 不過今次係我奶野嘛, 所以先咁講。
其實timing真係好重要, 明明都係鐘意, 但timing唔啱, 就算鐘意都冇用, 會有更強既力量會令人分開
你早幾日講嗰個?唔係好地地既咩?
不過講真丫,其實你都知自己身份,何必咁認真丫

引用:
原帖由 banana-juice 於 2020-3-7 04:45 PM 發表 查看引用來源
你個人都幾公平講得好合理

天秤座係咁,懶公平,但其實只係自己角度去講公平,自私撚🤣🤣🤣

Block 你嗰一刻想靜下.唔好煩住晒
解block..係想你搵返我..個心仲有你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆