上一頁下一頁
發新話題

想問女,其實是否想試唔同男人,例如老公或男友提出3P,其實想又唔敢講!

收藏  |  訂閱
42  11.2k

回覆 10#  29122912 的帖子
可以由你提出搵3P或者換妻呢D黎同佢玩下,陪下佢一齊簡,咁會對感情好D

想玩3P但又唔敢講,咁你點知佢想玩3P
如果女人去到想玩3P,即唔介意同其他男人玩,應該已經係同面同人玩

引用:
原帖由 絲匙 於 2017-8-8 02:34 AM 發表 查看引用來源
想玩3P但又唔敢講,咁你點知佢想玩3P
如果女人去到想玩3P,即唔介意同其他男人玩,應該已經係同面同人玩
我知道佢冇出去玩,因為佢自己唔會單獨去玩,一齊二十年大家咩都傾咩都講點會唔知佢諗乜,問題不在於是否3P,而是佢想試下同其他男人做是否有唔同感覺,但佢又過唔到自己心理關口!佢其實好矛盾,所以一直冇實際行動!

引用:
原帖由 29122912 於 2017-8-8 05:09 PM 發表 查看引用來源

我知道佢冇出去玩,因為佢自己唔會單獨去玩,一齊二十年大家咩都傾咩都講點會唔知佢諗乜,問題不在於是否3P,而是佢想試下同其他男人做是否有唔同感覺,但佢又過唔到自己心理關口!佢其實好矛盾,所以一直冇實際行 ...
或者你同老婆傾好,揀人既時候俾你scan,佢過唔到心理關口係佢都在乎你感受。佢怕一個人出去,你又可以等佢同個男人玩,如果佢都係想你陪你佢,唯有陪佢3p吧

引用:
原帖由 你想我想 於 2017-8-8 06:31 PM 發表 查看引用來源

或者你同老婆傾好,揀人既時候俾你scan,佢過唔到心理關口係佢都在乎你感受。佢怕一個人出去,你又可以等佢同個男人玩,如果佢都係想你陪你佢,唯有陪佢3p吧
有道理,男女都有唔同性需求同幻想,好多人問我真的會接受老婆同人做?我答接受,我反問反佢地為何自已去偷食就可以,而另一半就唔得?呢d咪叫自私囉,相反大家有哂溝通去做呢樣哂,雙方又安心又得到自己想的,我覺得是雙贏!

引用:
原帖由 29122912 於 2017-8-8 07:26 PM 發表 查看引用來源

有道理,男女都有唔同性需求同幻想,好多人問我真的會接受老婆同人做?我答接受,我反問反佢地為何自已去偷食就可以,而另一半就唔得?呢d咪叫自私囉,相反大家有哂溝通去做呢樣哂,雙方又安心又得到自己想的,我覺 ...
但係你一決定,就會好多男pm你。個個都爭住同你老婆玩,哈哈

引用:
原帖由 你想我想 於 2017-8-8 09:30 PM 發表 查看引用來源

但係你一決定,就會好多男pm你。個個都爭住同你老婆玩,哈哈
問題不是由我決定,試唔試要佢自已決定,佢想但過唔到自已我都冇辦法……

mmf我真係接受唔到

3P MMF 係同時間有多一個去填補

性幻想時有諗過, 但現實始終驚吾敢踏出第一步

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆