久別引板, 再次歸來(已更新#12)

收藏  |  訂閱
20  6.4k

引用:
原帖由 人妻CANDY 於 2017-9-14 10:11 PM 發表 查看引用來源

快d寫啦。。 等你
:smile_13::smile_13::smile_13:
你想知咩......

好多CHING PM 我, 問我仲有無同U 小姐玩,
答案係.....有既....

仲有一樣野係...我係唔會交換的
原因唔係我小氣/獨食:smile_44:
只係我覺得U 小姐同我係大家信任, 而唔係話換就換,
就是這樣,唔好見怪

上次提過下同U 小姐係去左一個好特別既地方度玩, 請繼續收看
================分======割========線=================
話說上次同U小姐唱完K之後, 大家都對大家好滿意 , 感覺同SIZE 方面:smile_40::smile_40:
咁好快就約左第2次見面,

第2次見面去左CWB睇戲, 內容不乎錫下摷下同睇下戲.....
係大家睇完戲, 大約6 ,7 點..大家都意猶未盡既時候,
佢提出左一樣野...話帶我去一個地方..

後來佢就帶我去左灣仔...
當我以為佢要帶我去百佳/維記個陣...

點知.........
...
....
.....
去左某某商業大廈度, 仲上左40+層既樓層,
原來佢係個度有個OFFICE..
入左佢房之後, 見到個維港海景...
好靚呀個夜景...跟住, 我攬住佢, 兩目相投
開始錫錫, 由慢慢既蜻蜓點水.....
到開始急促...打車輪...

咁我都開始手多多, 周圍摸...隔住件衫.R 佢乳頭..
好快就已經突左出黎..佢合埋眼...靜靜咁享受之餘..
仲細細聲咁呻吟出黎..
我就掀起左佢件TEE, 一口含住佢LIN 頭, 係度乃同啜..
隻手慢慢游落下面...幫佢卒豆豆
我一面幫佢乃, 一面卒...好快..佢就高潮左一次...

俾佢休息陣之後..佢推左我埋去大班椅度...
除左我條褲...一野含落去
OMG.....唔難得知, 大班椅咁受歡迎...
當一個人好HEA 咁坐係度...再一野俾人含真係好爽

含到咁上下, 就帶套套坐上來了....
女上...一坐入黎3公子就冼左入去...
(話說上次未解釋點解叫3公子, 原因係3公趾既頭頭)

於是乎...女上到咁上下, 轉左推車POST.....
係張OFFICE枱度,望住個海景黎插...
個feel 勁浪漫....同埋好刺激..
因為可以望到對面大廈無閂燈
(但由於我地無開燈, 所以唔怕俾人睇到)

就是這樣了.....

有冇同佢一齊?

引用:
原帖由 向前號 於 2017-9-18 09:23 PM 發表 查看引用來源
有冇同佢一齊?
唔知算唔算, SL 呱~

引用:
原帖由 niks 於 2017-9-19 10:52 PM 發表 查看引用來源

唔知算唔算, SL 呱~
佢有冇仔啊?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2017-9-19 11:51 PM 發表 查看引用來源

佢有冇仔啊?
無呀

引用:
原帖由 niks 於 2017-9-20 12:38 AM 發表 查看引用來源

無呀
咁睇落佢真係好配合你啊

引用:
原帖由 niks 於 2017-9-13 12:07 AM 發表 查看引用來源
廢話前言:
話說已經好耐無上過黎,
最近因為同女友散左, 先上番黎睇下,
除左幾個舊人係度之外, 好多人都唔識..
希望大家依舊多多關照

入肉:

話說係同女友散左之後一段時期之後
傷心加寂寞,就去左chatr ...
點解叫三公子?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2017-9-20 12:40 AM 發表 查看引用來源

咁睇落佢真係好配合你啊
都係嫁

引用:
原帖由 niks 於 2017-9-20 11:00 PM 發表 查看引用來源

都係嫁
有冇最新update?

前往最後回覆