交友APP巧遇台妹 (星期3晚#1, 星期4-6走甜#8, 星期6晚#16, 星期日#21)

收藏  |  訂閱
33  15.8k

Ching 玩得交友S App 食得既都系食家! 小心為上呀

返屋企仲要交功課 安全第一

真好彩,假的台妹網上就大把,真的都比你遇到,勁呀!

依到搵到台灣靚女: http://vions.net/?>><<

引用:
原帖由 獨行J俠 於 2017-8-31 07:33 PM 發表 查看引用來源
Ching 玩得交友S App 食得既都系食家! 小心為上呀

返屋企仲要交功課 安全第一
好少功課交:')

引用:
原帖由 7boy04 於 2017-8-31 08:47 PM 發表 查看引用來源
真好彩,假的台妹網上就大把,真的都比你遇到,勁呀!
你留意下, 我琴日都見到一個黎香況玩
不過我冇撩下佢

好順利咁係澳門搵到L之後, L已經好熱情咁Q住我, 同L周圍行下, 食下野, 影下相, 全程唔係Q住我行, 就拖住我行, 佢餵下我食野, 我又餵下佢食野咁, 應該係星期六既關係, 澳門市果邊鬼咁多人, L對奶成日都撞到我, 不過佢就若無其事, 我梗係繼續享受啦XD

晚飯既時間同佢去左食水蟹粥,, 講返佢琴晚單野, 順便問一問佢今晚駛唔駛陪佢XD, 食完之後時間都唔早, 周圍都收得7788, L話想去賭場睇下, 問佢玩唔玩少少又話唔玩, 結果就好似行大運咁行左個圈就走左

HEA多左一陣, 我就話D鋪頭都關哂, 不如買D零食同啤酒去佢房坐, 順便睇下佢今日跳澳門塔條片  入到房之後, 我地冇好似上次咁心急, 而係放低哂D野, 佢拎左部平板俾我睇條片, 之後再睇佢之前係香港D相, 睇睇下L問返我今晚係咪留係度

L: 你今晚會留下嗎?
MO: 不是呀, 我差不多走喇, 這麼多朋友陪你, 我不阻你們喇
L: 不要再講喇, 我真是很怕

其實我都係同L講下笑姐, 我不知幾想留低啦, 見到L嘟咀果樣, 忍唔住攬L坐左去我大脾, 同佢講頭先玩下姐, 就鍚左落L個咀度, 同L一路打住車輪, D衫就逐件逐件咁少, 之後佢轉左對住我坐, L自己扶住小MO就坐左落去, 好順利咁插左入去L妹妹度, 我仲笑佢話佢咁易就濕哂, 之後好似同佢第一次咁, 佢一路好努力咁係上面騎我

不過今次冇俾佢坐爆我, 我抱起左佢放落床, 男上女下咁插L, 有時又彎個身落去啜佢對奶, 可能L有返咁上下身高, 呢個動作唔似得平時同老虎咁辛苦, 到最後我就係男上女下咁射哂入L度, 跟住攤左係度同L一樣抖哂大氣

果一日, 我地冇再大戰, 只係同L一齊沖完涼, 就攬住左佢訓

引用:
原帖由 momostory 於 2017-9-1 17:37 發表 查看引用來源
好順利咁係澳門搵到L之後, L已經好熱情咁Q住我, 同L周圍行下, 食下野, 影下相, 全程唔係Q住我行, 就拖住我行, 佢餵下我食野, 我又餵下佢食野咁, 應該係星期六既關係, 澳門市果邊鬼咁多人, L對奶成日都撞到我, 不過佢 ...
極度有性福呀,巴打
恨死隔離啦!!!

有打算去台灣再戰嗎?

早晨,有冇得update?

引用:
原帖由 heaethan 於 2017-9-4 05:00 AM 發表 查看引用來源

極度有性福呀,巴打
恨死隔離啦!!!

有打算去台灣再戰嗎?
已去:smile_30:

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-9-4 07:04 AM 發表 查看引用來源
早晨,有冇得update?
打梗, 星期六,日唔方便, 唔好意思

前往最後回覆