上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.4k

幻想緊同師妹搞一劑

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 01:16 PM 發表 查看引用來源
見報紙講AV女優面接,我又講下我的經驗。

我是中日混血兒,樣子OK,身材普通。

想拍AV,其實有很多門路,除街上被兜搭外,各間AV製作商都各有自己的網站,在留下妳的基本個人資料後,他們會相約面接的時間。
...
咁C姐你係試下interview? 咁最後有冇拍到啊?

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-7-28 03:04 PM 發表 查看引用來源

咁C姐你係試下interview? 咁最後有冇拍到啊?
拍過十幾部。
其實AV女優的競爭好大,不斷有新人入行,拍過幾部唔紅,一係越拍越NG解禁,一係就自動引退。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 03:16 PM 發表 查看引用來源

拍過十幾部。
其實AV女優的競爭好大,不斷有新人入行,拍過幾部唔紅,一係越拍越NG解禁,一係就自動引退。
再分享多d經歷啦,好有趣,好少聽呢d事

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-28 03:21 PM 發表 查看引用來源

再分享多d經歷啦,好有趣,好少聽呢d事
即管問,不過我只係兼職性質拍了十多部,未必知道很多。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 03:28 PM 發表 查看引用來源

即管問,不過我只係兼職性質拍了十多部,未必知道很多。
家企人朋友真係會唔知嫁咩,如果朋友有睇開av,睇到你,有乜咁奇?你唔怕?
Pm左你,可以睇下

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-28 03:30 PM 發表 查看引用來源

家企人朋友真係會唔知嫁咩,如果朋友有睇開av,睇到你,有乜咁奇?你唔怕?
Pm左你,可以睇下
一年有成萬部AV,真係被屋企人發現的機會其實唔係真係咁大。
屋企人應該冇發現,同事朋友就算有睇開AV見到面熟,都唔會開聲問開聲講。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 03:37 PM 發表 查看引用來源

一年有成萬部AV,真係被屋企人發現的機會其實唔係真係咁大。
屋企人應該冇發現,同事朋友就算有睇開AV見到面熟,都唔會開聲問開聲講。
第一次感覺如何,係拍咩片?內容還記得嗎

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-28 03:39 PM 發表 查看引用來源

第一次感覺如何,係拍咩片?內容還記得嗎
第一次題材係素人出演,只係單對單的口交、做愛,有帶套同有格的,始終係一大班工作人員面前做,開始時會有D尷尬,但係一路拍,慢慢會覺得只係一般同男友做愛冇咩分別,分別只不過係鏡頭前做。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 03:45 PM 發表 查看引用來源

第一次題材係素人出演,只係單對單的口交、做愛,有帶套同有格的,始終係一大班工作人員面前做,開始時會有D尷尬,但係一路拍,慢慢會覺得只係一般同男友做愛冇咩分別,分別只不過係鏡頭前做。
有無番號  哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆