旺角百佳咩時段最少人

收藏  |  訂閱
25  3.7k

引用:
原帖由 youngstrong123 於 2013-6-29 07:31 PM 發表 查看引用來源

咩意思?咁有咩地方好介紹ching

剛去完,影埋比你

引用:
原帖由 zeddd 於 2013-6-29 03:10 AM 發表 查看引用來源

如係太子個間就128 1個鐘.188 2個鐘.過夜1am至1pm,好似308.

夠18歲就可以,上去去櫃台阿姐度講開幾耐,之後登記,是但亂寫個名,id number,年齡,就ok!

可以你先開房,之後講房號比你條女,再上來!

什麼時間沒 ...
其實呢D登記制度真係幾多餘

引用:
原帖由 zeddd 於 2013-6-30 12:52 AM 發表 查看引用來源

剛去完,影埋比你

Ching真係有心!! 多唔多見後生仔上去?

引用:
原帖由 youngstrong123 於 2013-6-30 08:39 AM 發表 查看引用來源

Ching真係有心!! 多唔多見後生仔上去?

呢個問題真係答你唔到!

你真係想知既話,下次上去可以問下個度既櫃位阿姐,,佢打工清楚d!

:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 zeddd 於 2013-6-30 09:11 AM 發表 查看引用來源

呢個問題真係答你唔到!

你真係想知既話,下次上去可以問下個度既櫃位阿姐,,佢打工清楚d!

:smile_o16: :smile_o16:
haha 第一次上去會唔會好尷尬?多唔多人望住你 I mean平日

引用:
原帖由 youngstrong123 於 2013-6-30 09:17 AM 發表 查看引用來源

haha 第一次上去會唔會好尷尬?多唔多人望住你 I mean平日

咸濕人的天性,興起上來,兵理得甘多,
你越斯縮,越多人睇你
去到時鐘,D keeper知你上來吊西:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
吾吊西做........:smile_o06:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-6-30 09:28 AM 發表 查看引用來源

咸濕人的天性,興起上來,兵理得甘多,
你越斯縮,越多人睇你
去到時鐘,D keeper知你上來吊西:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
吾吊西做........:smile_o06:
:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
吊西去!!

引用:
原帖由 youngstrong123 於 2013-6-30 09:17 AM 發表 查看引用來源haha 第一次上去會唔會好尷尬?多唔多人望住你 I mean平日
嘩,你船頭驚鬼船尾驚賊咁冇吉屎架,我係女仔都唔會諗咁多嘢,大模斯樣行入去,你縮縮下人地咪仲望。爆房之嘛,好出奇咩:smile_34:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-6-30 02:56 PM 發表 查看引用來源
嘩,你船頭驚鬼船尾驚賊咁冇吉屎架,我係女仔都唔會諗咁多嘢,大模斯樣行入去,你縮縮下人地咪仲望。爆房之嘛,好出奇咩:smile_34:

X2 吉士

:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-6-30 14:56 發表 查看引用來源

B豬好波~~~:smile_30::smile_30:

前往最後回覆