上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.4k

引用:
原帖由 nikcc 於 2017-7-29 11:28 AM 發表 查看引用來源
想问下师姐,那些素人在街上搭讪的片子是否是真的素人?或者是一早说好了,只是假装在街上扮素人??
你話呢?
邊有可能有咁多搭訕成功。:smile_30:

引用:
原帖由 patrick.c 於 2017-7-29 10:19 PM 發表 查看引用來源
有無試過拍水地獄同金粉人果啲?
未試過拍SM、凌辱、拘束,接受唔到。

點解會突然唔拍?
以後會係日本定香港生活?

引用:
原帖由 chan9898 於 2017-7-29 10:31 PM 發表 查看引用來源
點解會突然唔拍?
以後會係日本定香港生活?
當你拍左一排,冇左新鮮感,就會被要求越拍越激,如果妳自己有一個限度到妳接受唔到,就只好自己引退。

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-7-29 11:35 AM 發表 查看引用來源
睇左好多年A V 有d感受。 女人在美在好 睇得多 點都會想睇下其他。像A V女星做幾年唔見人。

成日見到的女星 好多都慢慢影好多重口味的片。 人生有時都一樣同自己個女人玩都一樣慢慢重口味才有feel 唔係睇都唔想睇 ...
都唔係pair pair 日本夫妻都係咁,但總會有一D係。
其實唔單止係日本,男人這類動物大部份都係鍾意過激的玩意。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2017-7-29 12:09 PM 發表 查看引用來源

請問樓主你拍攝時有無試過潮吹?
有拍過潮吹,先前#108已講過其中竅門。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-29 10:43 PM 發表 查看引用來源

當你拍左一排,冇左新鮮感,就會被要求越拍越激,如果妳自己有一個限度到妳接受唔到,就只好自己引退。
會唔會男優技術太好,同男友做無高潮?
或著做太多,唔想再做?

引用:
原帖由 AM151 於 2017-7-29 01:07 PM 發表 查看引用來源
生本番同中出有咩分別?
口交是否一定要做到男優射出及影到在女優口內有精液才算完成? 要硬怛要求吞食嗎?
還有, 我覺得最令女優辛苦, 係同外國黑人拍AV, 根本同插枝長棍入去無分別, 只有痛
生本番而唔中出,會在發射前拔出射係pat pat、胸或口、面。
有D女優唔OK中出但係OK生本番的,都可以用假精液拍到中出的效果。

口交只係前奏時,當然唔使含到男優射出,但如只純粹口交的話,通常係要含到男優發射才算完成,但唔一定射係口內,亦唔一定要吞,視女優的接受程度,通常會劇本講明。

黑人我自己未試過,黑人對東方女人來講,真係有D太大太粗。

引用:
原帖由 chan9898 於 2017-7-29 10:56 PM 發表 查看引用來源

會唔會男優技術太好,同男友做無高潮?
或著做太多,唔想再做?
又唔會,始終同男友做有很大的情感因素在內。

引用:
原帖由 jackso0826 於 2017-7-29 03:02 PM 發表 查看引用來源
D精係咪有時會用假嫁?
當女優唔接受中出或吞精時,但又想拍中出或吞精的效果,就會用假精液,將假精液注進女優的陰道或口,再用剪接鏡頭做到男優真係係裡面發射一樣。

如果女優接受到,就唔會用假精液,男優會直接係裡面或口中發射。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆