久別引板, 再次歸來(已更新#12)

收藏  |  訂閱
20  6.4k

久別引板, 再次歸來(已更新#12)

廢話前言:
話說已經好耐無上過黎,
最近因為同女友散左, 先上番黎睇下,
除左幾個舊人係度之外, 好多人都唔識..
希望大家依舊多多關照

入肉:

話說係同女友散左之後一段時期之後
傷心加寂寞,就去左chatroom傾計, 個次識左一個女仔, 叫做阿U

介紹下個女仔係點先:
23歲, 165CM, 微肉身型, 鬼妹仔性格

開始既時候同佢傾左一排電話,
大家都幾好傾...好自然地..傾傾下就會講下咸濕野, 之後都好自然咁玩phonesex,
佢把聲都幾正, 叫得好好聽, 而且佢好敢玩....會係咁插自己, 俾D 水聲我聽...搞到我好興奮...

玩左幾次PS 之後...大家都唔夠喉, 之後仲同佢玩埋camsex,
camsex 之後, 大家都對對方感覺唔錯.
決定出來一見..

大家相約左係K 房度見
(佢衣著係短裙+ 開領TEE)
一見面大家都有少少怕羞 , 因為大家咩都睇過曬大家
因為佢既鬼妹仔性格... 好快就同我玩埋一齊,
我指玩埋一齊, 係攬住唱K, 包括打車輪同俾我搓波波..

其實camsex個陣都知道佢大,
但係一揸上手就知道係堅野...
好彈手, 而且好敏感..
我一面搓, 一面R 佢粒LIN,
R到佢呻吟...之後我就攝隻手入去裙入面..
一摸已經好濕..
好快咁我已經搵到豆豆,
用2隻手指夾住, 係咁R 佢..
而佢都好唔客氣咁訓左係SOFA 度俾我R佢..

R到一半既時候, 佢禁停左我隻手,
我打左個突....心唸: 唔係無啦啦唔俾我摸嘛....

原來..........佢係手袋拎左隻震旦出黎..
(事源係因為camsex 個陣, 我對佢個隻旦好好奇, 佢就拎左出黎俾我睇)
我陰陰咀笑, 拎左上手之後,
放入佢裙入面, 開始震佢

而佢都慢慢開始呻吟...由細細聲..到愈來愈大聲..
我用震旦一面震豆豆, 再加手指插入去撩佢
唔駛一陣, 佢已經黎左次,
而且仲要好濕....我拎番隻手指出黎個陣, 仲特登俾佢睇住隻手指有幾反光...

跟住佢爬左上黎我大脾度, 同我打車輪..
隻手仲自自然然摸我下面,
伸入去摸小弟既時候, 個樣好嫵媚咁望住我....
幫我捉住, 再CHOK 下CHOK 下....仲用手指玩我龜頭...
(後來佢幫我改左個花名, 叫3公子:smile_30

我俾佢玩到頂唔順....的左佢入WC...
大家都知道邊間K會有私人WC,
因為當日去係朝早,所以STAFF會入黎既機率都好少....

一入到大家都係咁咀, 係咁摷..
而我都好快咁除左條褲..
佢都好識做咁, 坐左係廁板度, 幫我含

佢都吹得好舒服...吹左一陣
都怕有人會入黎,
大家眼望眼都知大家想點

佢另轉身, 蹺高左PATPAT,
咁我帶左套套, 就長驅直入....
因為好濕...所以一入就好順入曬...
最記得佢話: 見左佢咁多次....終於可以入黎我度啦.....好正呀

咁我都好自豪咁..挺起條腰加快咁插佢...
因為佢係有D肉地既身型, 個PATPAT 可以扶住大大力咁啪...

之後兩個人係個好窄既廁所入面, 盡情發洩大家既慾望同慾火
係完事之後...大家好滿足咁擁吻出番去唱K..

完.

其實係最近悶悶地, 上番黎SHARE 俾大家睇下, 希望大家鍾意...:smile_13:

舊POST :
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24403354
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=23577322&=
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=15160483

K房一戰後,樓主有冇同U小姐再開波:smile_o06:

師兄好勁

幾正咁喎,支持!繼續有好耶食

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-9-13 10:30 AM 發表 查看引用來源
K房一戰後,樓主有冇同U小姐再開波:smile_o06:
有… o仲去左個好特別嘅地方。。
等有心情再寫。。

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-9-13 10:35 AM 發表 查看引用來源
師兄好勁
唔勁啦, 我得你都得,
我只係好普通嘅人一個。
有絲打見過我可做證😜

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2017-9-13 12:43 PM 發表 查看引用來源
幾正咁喎,支持!繼續有好耶食
希望如此, 但宜家好多人競爭, 唔係易事。

引用:
原帖由 niks 於 2017-9-13 12:07 AM 發表 查看引用來源
廢話前言:
話說已經好耐無上過黎,
最近因為同女友散左, 先上番黎睇下,
除左幾個舊人係度之外, 好多人都唔識..
希望大家依舊多多關照

入肉:

話說係同女友散左之後一段時期之後
傷心加寂寞,就去左chatr ...
師兄好嘢,故事精彩!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-9-14 11:09 AM 發表 查看引用來源

師兄好嘢,故事精彩!
多謝支持先~~~
其實有時好多野都想寫出黎,
不過真係無咩動力打

如果你地睇得開心就好,

引用:
原帖由 niks 於 2017-9-14 12:36 AM 發表 查看引用來源

有… o仲去左個好特別嘅地方。。
等有心情再寫。。
快d寫啦。。 等你

前往最後回覆